Follow if you like

Mar 14, 2016

Tempahan kek minggu lalu


Kek rainbow 3D tempahan daripada RHB Bank Taman Pelangi.
Dalam kek rainbow bersama cream cheese frosting



Kek hantaran dengan tema alat muzik
Kel Red Velvet dengan cream Cheese dan Choc Ganache topping
Di hiasi dengan fondant hijau zamrud


Kek Anniversary dari regular customer
Dalam kek vanilla , strawberry dan bluberry ombre
Bersama dilapisi fresh cream dan filling bluberry compot dan strawberry compot
Luar di saluti buttercream dengan deco korean flower buttercream dan figurine motor berwarna hijau ada bear dalam bakul dan couple


Kek hantaran, tema korean flower dengan bunga kekwa
Tema pilihan warna merah, purple dan pink
Dalam adalah kek choc moist


Carrot cake untuk birthday ibu tersayang
Dengan hiasan rabit dari gumpaste dan carrot dari fondant









Terima kasih kepada yang sudi tempah kek dengan akak, segala kekurangan dan kelemahan akak mohon apun dan maaf dan halalkan segalanya.


Untuk tempahan kek, anda boleh wassap talian 018 ~ 7691544





6 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Assalam Ita...
Tiap kali tgk kek Ita buat pasti terpegun.... sentuhan ajaib dr Ita sentiasa memikat...

Julie Mangsor said...

Cantik-cantik kek akak buat. Nampak halus sangat. Macam sayang jer nak makan... Admire hasil kerja akak...

..in the swim.. said...

Cantik. Jika puan hanya bermula sebagai hobi dan sekarang
sudah sampai ketahap ini saya kagum dengan kegigihan puan.

Liyan Pages said...

Salam kak ita, cantik sgt2 tau..Ya Allah geram tengok. xpernah x cantik huhu..smua hasil kerja kak ita mmg awesome! :)

timm bill said...

sayangnya nak makan kak ita..hehe..

HANIPAH HAMIRUDIN said...

Suka sangat hasil tangan kak ita halus dan sedap sahaja mata memandang dah lama saya follow blog akk. Sumber inspirasi

Powered by Blogger.