Follow if you like

Jan 27, 2016

Corelle oh! Corelle

Orang perempuan ni kan.. tak boleh berenggang dengan pinggan mangkuk.. ibarat lagu dan irama.. Kalau sebut pinggan mangkuk ni.. memang tak di nafikan pinggan mangkuk Corelle lah yang sering menjadi rebutan. Bila ingat corelle teringat mak di kampung. Mak ita cukup suka dengan pinggan mangkuk Corelle. Tahan lasak katanya, tak mudah pecah, ringan, mudah di simpan, tak retak seribu yang paling menarik hati tentang designnya yang senantiasa mengikut trend semasa. Berbaloi-baloi membeli.. bak kata orang alah membeli menang memakai. Hingga kini set Corelle design lama mak masih elok dan senantiasa menjadi penyeri hidangan makan kami sekeluarga.

Dulu kalau nak cari pinggan mangkuk Corelle mak terpaksa seberang tambak untuk mengangkut set pinggan mangkuk kesukaannya. Maklumlah dulu jarang kita jumpa pinggan Corelle di jual di Johor, kalau ada mungkin di Kuala Lumpur. Oleh itu, mak memang akan ke Singapura untuk dapatkan koleksi pinggan mangkuk kesukaannya. 

Kini tak payah nak bersusah payah ke Singapura atau ke Kuala Lumpur untuk dapatkan set Corelle kesukaan anda. Bayar hari ini esok dah ngantorrr!!! apa tunggu lagi.. 

Harga? tak usah ceritalah.. memang berpatutan.. kata orang mampu milik lah.. kalau tak caya anda boleh hubungi kak Ton di talian : 012 ~ 2727 504

Hari ibu dah tak lama lagi kawan-kawan.. apa kata rembat 1 set untuk ibu tersayang.. atau untuk isteri tercinta.. ya Allah orang perempuan kalau dapat set pinggan mangkuk Corelle ni.. ibarat dunia ini ana yang punya lah!


Hari ini ita nak anda tengok koleksi pinggan mangkuk corelle ni.. ya Allah... cantik-cantiknya... design baru lagi.. dah tak banyak stock ni.. kata orang siapa cepat dia dapat.. 




Hanya RM 339 aje tu.. berbaloi! bayar hari ni esok dah ngantor.. pos percuma lagi..  apa tunggu lagi... 
nanti dulu.. ada lagi.. kita tengok yang ni pulak










amboiiiii... dah rambang mata nampak..
dah tak tahu nak pilih yang mana kan... haa... kan betul ita kata cantik! cantik! belaka.. yang simple-simple lagi cantik! apa kata orang tu.. less is more..
nanti dulu..... ada lagi.. pst..pst.. yang ni design baru youalllsss jom.. meroyan tengok ni..









haaaa..... terbeliak biji mata kan...
Dah kata dah cantik cantik! aiiii... tak tidur malam di buatnya....
ya Allah sukanya ita yang design baru bunga rose tu.. soo.. sweet..
 sooo english..
 RM 479 aje... 
apa tunggu lagi.. jangan lupa tau! hubungi kak Ton segera untuk pembelian.. pertanyaan.. mana tahu ada potongan harga.. 
siapa tahu ni nak Chinese New Year ni.. mana tahu dapat durian runtuh..

WASSAP : 012 2727 504 ( KAK TON CORELLE )











4 comments:

najwa zahid said...

design yg style, simple. Superb3. at first sya baca cholera. huhu. sorry

Malinda said...

set putih corak timbul tu...cantikkkknyeeeee lahai :')

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

dah lama jatuh cinta
sampai skrg tak mampu nak meminangnya.. huhu

amran todak said...

Salam..nk tanya sikit corelle yg kuali tiggi mcm mne ye

Powered by Blogger.