Follow if you like

Dec 19, 2015

Jaga dia.. untu ku...



















Untuk tempahan dan kelas Kek Korean Flower sila wassap 017 7279179


8 comments:

MamaFaMi said...

Masya Allah cantik sungguh.

choeya_ayeoch said...

Assalamu alaikum kak..im your big fan from indonesia...keknya cantik sangat..salam kenal

Cik Azz said...

Ya Allah cantiknya.....!

Gee® said...

Lawa giler...

mashelas said...

SUBHANALLAH..pandai kak ita menggunakan sepenuhnya bakat yang dianugerahkan. alhmdulillah. :)

fazian batrisyia said...

setiap kali ke blog kak ita, sy asyik sgt tgk hasil kerja kak ita yg sgt cantik...minta2 sy pon boleh buat kek yg cantik2.

Zainor Azwani said...

salam kak ita.
nak tanya, bunga kak buh sipi ja kat kek bertingkat tu tak jatuh ka?
kak ada buh something ka utk kukuhkan kedudukan bunga tu. kalau just buh saja klu kak kek saya confirm jatuh. hehe

Suriya Majid said...

nyaman je rasa mata melihat kek yang cantik ni. suka tengok hasil tangan kak ita.

Powered by Blogger.