Follow if you like

Sep 7, 2015

Kek Perkhawinan dan Hantaran

Tak lama lagi dah cuti sekolah. Biasanya cuti sekolah ni, maka banyaklah majlis kenduri -kendara, perkhawinan dan juga pertunangan.
Hari ini ita kongsikan beberapa kek perkhawinan dan pertunangan yang pernah ita sediakan. Mungkin boleh di jadikan contoh atau idea bagi pasangan mempelai atau bakers yangsedang mencari ilham untuk merialisasikan impian pasangan mempelai.















































Selamat pengantin baru kepada semua pasangan mempelai. Semoga bahtera yang di bina akan berkekalan hingga ke hujung nyawa




24 comments:

Sharifah Aini said...

subhanallah.... cantik sangat kek kak ita nih....ada class

Noor Ila said...

Subhanallah...maha hebat bakat kurniaan Allah. kagum saya hasil tangan Ita ni. Semoga terus maju jaya :)

..nOWa.. said...

semuanya cantikkkk!

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini...wahh....cantik2 kek hantaran dan perkahwinan tu...

idazs said...

subhanallah, serius cantik sesangat ni!

Farhain Azmi said...

suka sgt dgn kek bunga2 tu..sgt kreatip la kak ita ni :)

Malinda said...

semuanye yg cantik2 belaka...suka sangat2 sampai rase nak like lapan ratus juta kali.... :)

Ain Rahman said...

cantiknyaa.. sayang nak mkn

Red Dandelion said...

Sangat kagum dgn kerjatangan kak Ita..

fazian batrisyia said...

semua cantik2 belaka. terpegun tengok tak kelip2 mata ni...tahniah kak ita...

hanem manaf said...

Subhanallah ,,,tiada apa yang saya tak suka pada semua tu,,,semua cantik dan sangat kagum dengan bakat yang Allah anugerahkan pada Ita.
Kalau order tak tau mana yang nak sebab satu persatu semua saya suka.

Azya Mikayla said...

Cantik sangat ))

阿嬷 said...

sangat cantik!

Fara Fedora said...

I am impressed by the beauty... :) How I wish I can bake too!

nurul nurda said...

Ya Allah kak ita.. Subhanallah..tersangat cantik kek2 kak ita.. Admire habis

ewa said...

Geramnya tgk bunga2 atas kek tu..comel2 sgt...mcm mana nak buat cream jd halus n tahan gitu ye kak?

hamizah che mat said...

perhhh cantiknyaa kek
JOM FOLLOW SAYA

NORAINI ALI said...

fuh! bnyak nyeee cntek2 lak tuh! superb kak ita!

Nadia said...

cantik sangat sangat sangat kakkkk

yanie yusuf said...

alah comelnya...

Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

Cik Matahariku said...

Subhanallah..amazing! tak terkata saya tengok satu2 kek kat ats semua tu.Sampai saya terfikir, kek ke apa ni? Cantik sangatlah..congrats n gud job akak..:)

Syah Mirza Batrisya said...

Cantik nyer...kreatif ler...teruja nk belaja..k ita wat class tak...nak joint....

Syah Mirza Batrisya said...

Cantik nyer....kreatif tul....k ita ada wat class tak....nk joint

lynn.eddie said...

Kak Ita.. kenapa lah cantik sgt kek2 akak sume nihh..?? Geram nengok nye kak oii.. terkagum2 dibuatnya..

Powered by Blogger.