Follow if you like

Jan 27, 2015

Coklat Oh Coklat


Anda mencari sesuatu yang menarik sebagai buah tangan untuk mereka yang anda sayangi.. atau untuk hiasan di atas dulang hantaran..

Hari ini ita nak berkongsi satu ilham buat anda yang masih mencari-cari sesuatu yang menarik untuk merialisasikan impian anda. Biasa kita hanya bagi bunga untuk insan tersayang.. apa kata kali ni kita bagi coklat pula..
Sebenarnya macam-macam boleh di ilhamkan dari coklat tau! coklat kini boleh di gubah untuk menjadi satu jambangan bunga yang cantik! bukan sahaja cantik.. coklat juga enak untuk di nikmati bersama mereka yang kita sayangi..



Bagi anda yang masih mencari-cari apakah gubahan hantaran yang anda perlu letakkan di atas dulang hantaran cuba lihat ini..




Cantikkan....
Kalau kita jadikan ianya sebagai gubahan hantaran..
Nak buat gift untuk bos pun boleh.. nak bagi kat mereka yang kita sayang pun boleh.. yang penting rasa coklat yang enak di nikmati 100% halal hasil kreativiti orang Melayu kita


Semuanya adalah atas pilihan anda. Jika anda nak tukar pada coklat yang anda suka pun boleh..
Warna pilihan dan design juga adalah atas pilihan anda semuanya custom made. Anda suka kita buatkan...


Bagi yang berminat, kami juga menyediakan khidmat penghantaran untuk semenanjung Malaysia , Sabah dan Sarawak.
Penghantaran melalu pos hanya untuk produk berasaskan coklat seperti hantaran, coklat basikal dan coklat bouquet.
Kami juga membuat penghantaran istimewa terus kepada penerima dengan kadar caj yang cukup minima sekitar bandar Melaka, Jasin dan Tangkak


Kami juga menerima tempahan cupcake, lolichoc, cheesetart dan kek hari lahir.


Berminat anda boleh hubungi : 
Whatsapp numb : 012 ~ 2642304 Fazleena.





7 comments:

timm bill said...

sedap tgk coklatnya n syg nk mkn!

adda syuhada said...

Assalam..., Memang mengujakan..semua nampak comel...

Sis Lin said...

Sweetnyaaa...sapa laaa bertuah ye kalau dpt kiriman coklat camtu kann...
Harap2 suami saya ada baca blog kak Ita ni, save number tu, dan surprise utk saya hehehehehe...

*Kak, moga sihat senantiasa ye..!

Amie said...

Semuanya lawalaaa....

Sayangku Zie said...

patut mata saya rasa gambar gambar ni bukan hasil tangan kak... rupanya promo page org lain... hehehe
cayalah..

btw cantik cantik cokelat tu...

hani zaha said...

sedap....pastu sayang nak makan hihihi

Kek Cinta said...

Waahh orang tangannya berseni boleh la gubah..kalau saya, hmm habis tercabut coklat tu.

Powered by Blogger.