Follow if you like

Jan 3, 2015

Bunga Emas


Assalamualaikum..

Hari ini memang sangat meletihkan..
Dari malam tadi tak dapat tidur yang cukup kerana nak kena siapkan tempahan kek customer. Ini adalah kek terakhir yang sempat ita siapkan untuk minggu pertama di tahun baru ni..

Lepas hantar kek-kek ini ita pun apalagi tidur lah.. adoiii... sedapnya lah dapat tidur.. dapat regang-regangkan otot-otot yang dah ketat dan tegang ni..

Ada satu lagi kek Rusian Black and white yang tak sempat ita ambil gambar akibat dah terlalu letih..
Berbicara berkenaan kek bunga emas ni.. masuk ni ita rasa dah 3 kali ita sediakan kek ini dengan deco yang sama.. Ramai pula yang sukkan deco ni.. Alhamdulillah...

Sebenarnya pada mulanya ita ni ingin membuat kek dengan ' satu deco untuk satu customer sahaja' tapi... ramai yang suka deco yang pernah ita buat untuk customer yang lain..
Bila mereka kata" kak saya nak deco sebijik macam ni.."  Ita dah tak boleh nak kata apa dah... terpaksa lah turut apa yang customer inginkan..



Ada beberapa kek ita lagi yang kerap di ulang pesan oleh customer.. nampaknya ramai juga yang mempunyai citarasa yang sama..

Alhamdulillah... suka ita bila hasil kerja ita di sukai... Sebenarnya bukan mudah untuk menambat hati orang ramai.. Jadi bila ramai yang suka ita cukup bersyukur dan ama-amat menghargainya..
Terima kasih ya kawan-kawan yang senantiasa berikan ita sokongan.. kata-kata semangat.. insyaallah ita akan cuba perbaiki lagi kelemahan dan belajar dari kesilapan..

Tahun 2015 ni sebenarnya ita nak kurangkan ambil tempahan kek.. Ita ingat nak tumpukan pada anak-anak, suami, keluarga dan juga pada blog kesayangan ita serta rumah ku syurga ku .. hihi

Kesian kawan-kawan ita dan follower ita bila blog ita semakin sepi dari hidangan makanan dan resepi yang enak.. Insyaallah azam tahun baru ita akan belajar untuk lebih bijak membahagikan masa untuk keluarga... follower, kawan-kawan dan customer...

Doakan yang terbaik untuk ita ya.. semoga tahun ini ita lebih tenang dan lebih bahagia..



5 comments:

Mirta Porley said...

Kek yang cantik , yang kerja sebenar seni salam dari Uruguay

Akmall Razlan said...

sangat cantik!!! sangatt!!

Akmall Razlan said...

sangat cantik!!! sangatt!!

farida tarmize said...

haah la. kami rindu update2 buat kuih buat lauk semua. dah la baru kahwin. blaja masak dari blog kak ita je

Dinamik IT said...

Bunga Emas memang cantik

Powered by Blogger.