Follow if you like

Dec 28, 2014

Kek Khawin 2 tingkat bunga-bunga..





Hari ini sempat menyiapkan kek khawin 2 tingkat untuk majlis perkhawinan. Kek ni dalamnya adalah kek ombre biru sebagaimana pilihan pengantin. Tema perkhawinan adalah biru lembut dan inginkan kek dengan tema bunga-bunga yang segar.

Kek ni yang sebelah bawah bersaiz 10 inc dan tinggi 5 inc.
Bahagian atas pula bersaiz 7 inc dan tinggi 7 inc juga.
Kek juga di hiasi sepasang pengantin dari gumpaste.










Sebenarnya kek ini adalah rentetan dari kek hantaran sebelum ini yang sama temanya. tapi hari tu untuk hantaran dan yang ni pula untuk kek perkhawinan.



Terima kasih kepada pasangan mempelai...
Selamat pengantin baru dan selamat menahoda bahtera kebahagiaan..




9 comments:

nini said...

wow cantiknya....macam ni berapa rm ni sis ?

cikNor said...

CANTIKNYA KAK ITA...

CAHAYA MATA said...

cantiknya...!! kemas dan nampak real bunga-bunga tu.... ;)

Liyan Pages said...

cantik sgt huhu...cute ;)

Radin Fadli said...

cantik betul struktur bunga tersebut. Tak mudah nak buat, dulu saya pernah business jual cupcakes, part dekorasi bagi ke aunty saya saja hehehe

intandayani said...

Bertuah K.Ita dikurniakan bakat sebegini..

applemilkshakesusu said...

salam kak ita.. kenapa kelabu sangat blognya..?? sy yg x rabun pun terpaksa baca dengan teliti.. hehe! neway nnt ade masa perbaiki tau..
sy cuma silent reader je.. hehe..
gud luck kak!

pengemis tua said...

tumpang iklan ya...
mana satu pilihan anda??
pilihan A-topup rmxx tiap bulan dpt :
1. call
2. sms
3. internet...

pilihan B-topup rmxx tiap bulan dapat:
1. call
2. sms
3. internet
4. topup rm30 dpt extra rm10, topup rm50 dpt extra rm20
5. dpt cash back 3%
6. dpt mata ganjaran terkumpul (tiada expiry date)utk tebus tiket airasia, hp,
tablet, jam, tiket wayang dll
7. dpt 30% diskaun tune hotel
8. dpt perlindungan insuran kemalangan 100k percuma
9. kawan join kita dpt bonus $$$..
10. kawan topup kita dpt $$$..
11. insentif pakej UMRAH dan percutian
12. cabutan bertuah..mingguan, bulanan dan tahunan..

mana satu pilihan anda???
ingin penerangan lanjut...whatsup/telegram 0198577684

Isabel Noriko said...

Kak Ita,

Saya suka sangat tengok blog akak...akak pandai memasak, sangat kreatif, pandai mengambil gambar dengan pencahayaan yang betul, dari sudut yang betul. Kakak sangat berbakat dan kakak tahu apa yang membuat orang tertarik. Kakak pandai bermain dengan warna dan pendek kata, saya sangat mengagumi kakak. Kakak awesome!

Powered by Blogger.