Follow if you like

Nov 22, 2014

Princess Merida Brave Cake


Kek untuk hari ini, dengan tema Brave dan figurine Princess Merida di atas kek.
Kek untuk Deliesya yang menyambut ulang tahunnya yang ke 2 tahun hari ini. Happy Birthday Deliesya.

Kek bersaiz 9 inc. Kek dalamnya kek rainbow dengan cream cheese frosting dan di lempa dengan buttercream sebelum di salut dengan fondan pada keseluruhan kek.



Sebenarnya ita tak pernah pun tengok cerita Brave ni.. jadi ita pun tak pasti jalan ceritanya. Tapi melalui pencarian di google, beginilah lebih kurang karektornya. Berambut kerinting mengerbang. tapi memang payah nak membuat rambutnya, Masa gulung tu ok.. bila letak kat kepalanya dia terus melurut... aduyaiii.. payah nak meletakkan rambutnya..

Terima kasih ya pada mama Deliesya yang tepah kek ni.. kalau ada mana-mana yang terkurang tu akak minta halal ya..


Terima kasih kepada yang membuat tempahan.
Kepada yang ingin membuat tempahan boleh wassap atau msg ke talian 017 7279179
Tempahan hanya untuk Johor Bahru sahaja. Tiada penghantaran untuk luar JB
Tempahan hendaklah di buat 1 bulan awal..




2 comments:

timm bill said...

canteknya, syg nak mkn..

nor hayati abdul halim said...

sayangnya nak makan...mau tenung ja kalau dapat kek macam ni

Powered by Blogger.