Follow if you like

Nov 1, 2014

Frozen lagi....


Kek frozen lagi.
Bisalah kan kalau hujung minggu ita memang agak sibuk menyiapkan tempahan kek dari customer.
Satu lagi kek yang akan ita kongsikan hari ini, kek Frozen lagi..

Kali ini dalamnya rainbow kek, di lapisi ceram cheese frosting. Ada yang bertanya kenapa kak ita kalau kek rainbow selalu menggunakan cream cheese. Pada ita gabunga antara kek rainbow yang lembut dan cream cheese frosting sangat serasi.



Luarnya pula ita coating dengan buttercream. Di hiasi pula figurine sekawan karektor dari filem animasi yang sangat di sukai ramai ini. Figurine tu daripada plastik ya! rasanya banyak jual di kedai jual bahan kek.

Tulisannya pula ita guna cetak huruf yang ita beli dari kedai menjual bahan kek.

Terima kasih kepada yang sudi membuat tempahan kek dari ita. Kalau ada kekurangan, minta maaf ya..


Kepada yang berhajat untuk membuat tempahan . Boleh wassap atau msg ke talian 017 7279179.
Tempahan hanya untuk sekitar Johor Bahru sahaja.
Tempahan perlu di buat 1 bulan awal.









9 comments:

Ummu Hanan said...

Cantiknya hasil kerja akk..Subhanalallah bakat yang Allah kurniakan pada akk yang tiada ternilai..

Pretty Sweet said...

Cantik sgt!!!! Klo sy duduk di johor terima lah sy sebagai anak murid ye.. Hehe..

nor hayati abdul halim said...

cantikknya..syg nk mkn. knpa la kak ita dok jauh sgt..hihi
yatishaklee

nor hayati abdul halim said...

cantikknya..syg nk mkn. knpa la kak ita dok jauh sgt..hihi
yatishaklee

Ita Hamid said...

cantiknya kek tuu!!! saya suka sangat tengok hasil kerja sis. kualiti gambar pun cantik2!!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

mesti berbotol2 kaler biru kat kitchen kabinet Kak Ita.. hehehe

Abang Bear said...

alahai comelnya kek.... best wat besday bebudak nih

Suriya Majid said...

cantiknya kek, nak makan pun rasa sayang tau...

Maria Magdalena Yuliany said...

Keren kek nya akak... so talented...

Powered by Blogger.