Follow if you like

Nov 19, 2014

Continental Cake


2 biji lagi kek untuk hari ini.. Tapi kali ni kek continental pulak. Aduiii... penat betul rasanya hari ni.. macam nak patah rasanya pinggang ni siapkan tempahan kek. Alhamdulillah syukur rezeki dari Allah.. Terima kasih Allah.





Mujur dua biji lagi kek ni kek continental dengan deco yang simple. Kek yang pertama ni kek Rusian Black and White. Bersaiz 8 inc bulat. Kek sekali lagi untuk pelajar sekolah bagi majlis perpisahan.
Customer hanya inginkan kek di hiasi dengan buah strawberry yang segar.


Satu lagi kek juga adalah atas tempahan customer yang sama. Kek yang ini pula kek Red Velvet yang juga bersaiz 8 inc bulat. Kek ni katanya nak simple ajke deconya kerana nak buat makan-makan aje..
Red velvet ni bersalut cream cheese frosting sepenuhnya.


Terima kasih kepada yang membuat tempahan.
Kepada yang ingin membuat tempahan boleh wassap atau msg ke talian 017 7279179
Tempahan hanya untuk Johor Bahru sahaja. Tiada penghantaran untuk luar JB
Tempahan hendaklah di buat 1 bulan awal..




6 comments:

Eny Abdullah said...

Sedapnye kak ita... memang cantik kek kak ita nampak kemas je... thaks for sharing ye...
jom la melawat blog saya kak
http://enyyusnizar.blogspot.com/

Bicara Kak Noor said...

cantiknya kek Ita, deko marbeles lah

fazianbatrisyia said...

Cantiknya...

Nornadia Mansor said...

Sedapnya semua resipi kak ita..rasa nak cuba je semua..+ gambar yg mengiurkan

Noorain Muhammed said...

Canteknye kek.. Walaupun simple katenye.. Hehe.. Kak ita, nk tanye, kenapa kek red velvet yg sy buat(bkn resepi kak ita) rasenye agak pahit?? Ape sbb kek jd pahit ye?? Sy kukus.. Resepi akk bleh kukus x?

mrs ruzie jee said...

cantik deko kek akak..kemas je..
jom singgah2 blog saya ye
mamaerifdd.blogspot.com
tq

Powered by Blogger.