Follow if you like

Jun 19, 2014

Frozen.. oh! Frozen

Walaupun cuaca sekarang hangat membara dek perubahan suhu dunia yang melampau.. namun tempahan kek Frozen ni tak pernah putus..

Nampaknya masih ramai yang mengemari kek dengan tema yang satu ini.





Jangan tak tau, patung karektor cerita animasi ini cukup laris di pasaran, macam goreng pisang panas..
Cukup payah nak dapatkannya.. kalau ada pun jumlahnya tak mencukupi..
Habis ita ronda semua kedai bakery yang ada di JB ni, namun rata-rata semuanya telah kehabisan stock.. sedihnya...


Kek bertema Frozen untuk adik Fatima Az Zahra.. aduhaiiii... sedap sungguh nama.. ini  Ia mengigatkan ita pada penceramah yang cukup ita minati.
Sebenarnya ita cukup suka sekali nama ini.. Terasa sangat lemah lembut dan cukup ayu sekali pemilik nama ini.. Pernah berangan-angan jika ita dapat seorang anak perempuan lagi nanti ita nak namakannya Fatima Az Zahra. amboooiii... berangan ajelah ita oiii... awak tu.. umur dah masuk 4 series... ada hati nak beranak lagiii... uik.. mana tau kan kalau Allah nak bagi rezeki..







15 comments:

Zamani Abe said...

let it go... let it gooooo

idzwa kamaruddin said...

wowweeee...

Akma Khaieri said...

WAHHH!!!cantiknyerr kak ita!!

fazianbatrisyia said...

Dalili nak adik??? semuanya mudah dgn izin Allah. Kalau rezeki kak ita kan...
Cantik kek....suka

nor isneini mohd ayob said...

SEDAPNYE...HARI2 TGK BLOK AKK SBB NK BLAJA MSAK..HEHE

Siti Asmah Md Yusof said...

mmg tip top la sis :)

Bbwana adienia said...

wah, cantiknya frozen cake..kegilaan budak2 sekarang ni..hihi..

ummi zarah said...

Assalammualaikum,cantik kek,pandai kak ita buat,kak guna cream apa utk kek ni??t'ingin jd mcm kak ita rajin je setiap hari ada je n3...

anajingga said...

cantiknya kek, memang anak2 kecil sekarang sedang trending frozen..

Kniedaz said...

kalau si kembar saya nampak kek ni kak, mesti diorang nak juga huhuhu..memang fenomena kartun ni..saya pun suka hehe

MamaFaMi said...

Tetiber rasa cam nak nyanyi...
let it goooo... let it goooo...
hik hik hik...

Puan Suri (Zura Yunus) said...

Comelnyaaa... kemas je ita buat

JiGz said...

berapa harga ni kak? macam mana nak order?

JiGz said...

berapa harga ni kak? macam mana nak order?

Shah Naim said...

Akak dok kl.. cmne nk order..

Powered by Blogger.