Follow if you like

Jun 14, 2014

Dc Mcstuffin Birthday cake



Salam hujun minggu.
Hari ni ita hanya kena sediakan 1 kek sahaja. Kek comel dengan tema Dc Mcstuffin ni dah pun di ambil oleh tuannya pukul 11 pagi tadi.

Lepas ni nak bersiap-siap nak keluar jalan-jalan dengan anak-anak sebelum esok mereka mula bersekolah. Kesian anak-anak ita sejak maknya dok buat kek , dah tak punya banyak masa untuk mereka berjalan-jalan.




Jay Bee, pagi ni hujan lebat, gelap singguh suasana hingga payah ita nak ambil gambar. Gambar ni bila kurang pencahayaan maka akan bernoise lah gambar macam gambar yang ita ambil kali ni.
Tapi tak pelah kan.. janji dapat snap satu dua gambar dah cukup sebagai kenangan.


Kek ni kek Rusian Black and White dan tema Dc Mcstuffin menjadi pilihan customer untuk anak kesayangan yang menyambut ulang tahun yang ke 3. Selamat ulang tahun Mayessa, semoga sentiasa di dalam lindungan Allah

Ok lah ita nak nak bersiap, kawan-kawan cuci-cuci lah mata tu dulu ya..
Salam sayang buat semua dan jumpa lagi.. bye!



2 comments:

fazianbatrisyia said...

yg ni pon comey sgt

Farahin Rahim said...

Hebatnya hasil tangan akak, bagi tips utk jadi pakar dalam seni kek dan bakery please! :)

Powered by Blogger.