Follow if you like

May 3, 2014

Maaf dia hilang...


Assalamualaikum..
Maaf ya N3 yang ita masukkan petang tadi ni dia hilang lah pulak dari blog ni..
Ita pun tak tau macam mana dia boleh hilang daripada blog.
Bila ita buka dekat post dia tak ada.. macam post tu ita belum buat lagi..
Adoii.. pelik pulak?
Siapa boleh bantu ita macam mana perkara macam ni boleh berlaku?
Ita ni tak berapa tahu sangat pasal blog ni..








20 comments:

Vee El-Dina said...

Subhanallah .. Teruja tgk hasil tgn k.ita. :) sgt mngancam pndangan ^______^

cinet said...

Ish3...cantik2nye hasil tgn kak ita nie..gerammm tgk..kak ita xde buat kelas ke..hihihi

juls julie said...

assalam...akak dah try tgk kat draft..? kot la tetiba ade poblem dia auto draft ke.. tu yg xde kt publish tu kot kak..

hrp xde ape2 masalah laa kat blog akak yer..

Azie said...

Sangat berbakat. Kagum. Orangnya pun sangat berhemah dalam menulis dan berbicara.

Pesanan Ibu buat diri ini dan anak-anak said...

Salam,
Subhanallah, so beautiful and detail. Thank you for sharing not only the pictures but the method and ilm. Sgt bermanfaat. Keep it up. Nak tanya bunga bunga kecil tu bagaimana cara membuatnya? Minta tunjuk ajar. Berapa lama ia boleh disimpan jika sudah siap membuatnya. Thank you again.

ilahjy said...

Salam dek ita lawa kusss..
Sentiasa lawa dlm kerjatangan..
Tu laa yg awal tuu kak dah masuk baca dah.. ooo bole hilang.. ujian demi ujian semoga mendpt pertunjuk dah hidayah yg terlibat...aminn...

aziekz said...

K.ta yang seno kreatif orgnya...cntek betul hiasan,,xlokek plk tu share ngn kkwan...moga usaha diberkati


P/s: knpe k.it a xltak watermark panda gambar tu..sayangla..nnt ad yg x bertanggungjwb..mgaku ciptaannya soap promoted bagai amik ksempatan.

Izanne said...

kalau dah namanya kreatif, buat apapun menjadi, kan kak ita?

abu bakar said...

menarik dan Nampak mantop ni... nyam nyam

mimie said...

cantikkk macam yg buat...
eid milad untuk daily....
barakallhu fii umrik... ^_^

Faridah Omar said...

Blh meleleh air liur tgk hasil tangan ita..mmg sgt2 teruja..

Faridah Omar said...

Mmg sgt2 cantik hasil tangan.ita..teruja sgt2

Faridah Omar said...

Blh meleleh air liur tgk hasil tangan ita..mmg sgt2 teruja..

ummiharris said...

selalu ikuti blog kak ita. semoga terus berjaya dunia dan akhirat. jemput lawat blog saya
http://www/intan-ummiharris.blogspot.com

ummiharris said...

cantiknya

fazianbatrisyia said...

semua cantik & semua sy suka...
teruskan berkongsi ye kak ita

Azura Aziz said...

kak ita.. comey2 nya kek tu.. kalau alycia lah, pandang jer xmo makan hehe..

Hilda Raffali said...

Assalamualaikum, blog yang sangat inspiring. Keep up the beautiful work Puan Azlita.

aznur elya said...

Cantiknya, kak Ita. mcm sayang je nak makan kek-kek tu.. :)

Nieza said...

Kak Ita..for your info...sy slalu tgk blog akak..suka hasil kerja akak. Ada buat kelas x? hehe. Kalo nak tempah caner heh..

Powered by Blogger.