Follow if you like

Mar 9, 2014

Olaf, Hanna and Elsa Frozen Birthday Cake


Kek Rainbow
Saiz cake 9 inc bulat
Tinggi kek 4 inc
Kek layer cream cheese dan coat dgn buttercream
Kek full fondant dan deco dengan figurine dan fondant
Tema kek Frozen dengan Anna, Elsa dan Olaf


Terima kasih di atas tempahan ini
Happy Birthday kepada Hana

Untuk tempahan sila hubungi talian 017 7279179
Untuk Johor Bahru.
Penghantaran untuk sekitar Johor Bahru sahaja
Harap makhlum tempahan bulan March dah fully booked


3 comments:

Akeyla Azmi said...

wah wah wahhhhh :O
olaffff <333

NAS said...

Nak Tanya....yg tajuk tu Hanna atau Anna?

shuha zainal said...

kak ita utk yg Elsa berdiri tu kan,mcmana Akak stabilkn die? sy bru jugak amik order utk fondant figurine ni tp bila buat karakter berdiri mcm ni, msti problem nk stabilkn die utk maintain. salu cover letak props pain kt blakang die la nk selamat. boleh Akak share tips? pasal penyimpanan kek yg continental mcm rainbow, russian black n white suma tu, sy tgk akak deco dgn fondant kn. mcmana akak simpan ye? sy buat choc moist ja sblum ni. if buat red velvet @rainbow pun sy lapis dgn buttercream ja sbb x berani. customer request terpaksa tolak. mcmana tu ye kak ita? maaf kak ita byk pulak tanya. kak ita mmg byk bg inspirasi utk sy yg baru blaja ni kak. tq kak Ita. smoga Allah sntiasa limpahkan rezeki utk Akak yg xkedekut berkogsi ilmu. :)

Powered by Blogger.