Follow if you like

Feb 16, 2014

Belinda Barbie Doll Cake


Tempahan Barbie Doll Cake dari seorang rakan FB untuk cucu tersayang. 
Kek barbie doll ni sangat tinggi, sampai tak muat ita nak tutup kotak kek ni walaupun kotak ita berketinggian 12 inc.
Di dalamnya adalah rainbow cake dengan cream cheese frosting melapisi setiap lapisan kek.
Lapisan luarnya pula adalah butercream.
Kek bawah bersaiz 9 inc dan atasnya bersaiz 6 inc

Akak ni minta ita buatkan kek barbie doll yang berkepak. Mula ita bimbang jika tak jumpa Barbie yang berkepak ni. Jadi ita katakan pada akak ni insyaallah ita cuba cari dahulu.. kalau ita jumpa ita akan buatkan.


Kata orang tu.. kan kalau dah rezeki.. pasti ada..
Dan akhirnya dapat juga ita temukan barbie Doll ni di Tesco alhamdulillah.. terlaksanalah satu hajat..
Kalau ada rakan-rakan yang mencari Barbie Doll ni bolehlah dapatkan dari gedung pasaraya TESCO, nama patung ni Belinda
Semoga adik Hani sukan kek barbie doll ni yang merupakan teman sepermainannya.


Terima kasih juga ita ucapkan pada kak Nanaa dan keluarga. Kalau ada sebarang kelemahan tak kiralah samaada pada kek atau sewaktu pengurusan ita  menyusun sepuluh jari pohon ampun dan maaf. Sesungguhnya setiap kelemahan itu datangnya dari kekilafan ita..


Kepada adik Hani.. Happy Birthday my dear.. ^_^




4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

singgah sini :D

Ratu Hati ku said...

Pndainya kak ita bt kek..sy teringin sgt nk bt utk ank sy kek mcm ni..

~myself n i ~ said...

Tangan akak nih sungguh berseni.. Really admirer ngan kek-kek akak..



________________________________
Ingin Sihat Bersama Shaklee?
Kunjungi Cinta Health untuk Info & Harga Terbaik.

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

haaaaaa... tu dia.. sampai naik atas meja nak potong kek, hehehe

Powered by Blogger.