Follow if you like

Feb 17, 2014

Antique Car Cake





Antik kek untuk anak gadis 20an.
Kek pilihan Rusian Black and white bersaiz 9 inc bulat
Tema kek kereta antik 50 an berwarna merah
Ita memilih warna merah juga untuk deco cake berselari dengan warna kereta antik tersebut.
Untuk deco ita menggunakan fondant untuk stripe merah
Kereta antik dari gumpaste dan bunga daru sugar paste


Terima kasih sudi tempah kek dari ita, segala kekurangan dan kelemahan ita mohon ampun dan maaf. Halalkan segala kekuranga.
Kepada birthday girl Happy Birthday to you dear..


10 comments:

fazianbatrisyia said...

cantik...merahnya mak ngah...

Sukma Haron said...

so sweet....

Yatie said...

tak tau nak cakap apa dahhhhh....cantik yg amat sangat...kagum tngk hasil kerjaseni Ita....rasa nak belek2 je jari jemari Ita sbb apa yg di hasilkan semuanya cantik2 belaka...suka sngt tngk..tahniah Ita..

fidaiy ismail said...

Salam kak Ita, mcm mana nak dapatkan warna silver utk gumpaste/fondant?

Hanni Hannani said...

Cantiknyer..sgt suke hasil dr tangan akak ;)

sumayyah muhammad said...

Slm kak ita.kalau x keberatan blh share x mcmana nak buat fondant merah kilat mcm k.ita buat tu?

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

hari tu sy dah nyanyi lagu kereta kecil warna merah... penatlah nak nyanyi lagi sekali... hihihi

miairdina_muhammadirfan said...

Cantik sgt..suke follow blot sis..

Khairunnisa Hamdan said...

Kak ita..saya nak tempah kek.birthday utk anak..nak lebih kurng camni..hrga brapa n brapa kg kek ni ye?

Khairunnisa Hamdan said...

K.ita..nak kek lebih kurng camni..hrga brapa ? n brapa kg kek ni?

Powered by Blogger.