Follow if you like

Jan 18, 2014

Sofea and Amber edible image cake


Kek yang di tempah untuk birthday girl Yanie
Happy Birthday dear...


Kek Rusian Black and White
Saiz 9 inc bulat
Tema Sofea and Amber
Deco Edible Image, Fondant, Choc Strawberry dan buttercream


Edible Image ni ita oder dari Chomel Print Edible Image 


5 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

cikla said...

kak ita..comeynya...cantik sgt ganache dia turun mcm tu kemas jer....

Teena Tna said...

Comel. Nak makan pun rasa sayang jer. Hehe

Rusliha Hashim said...

Salam..sy dah lama mengikuti blog puan..dan saya suka cara puan mendekati para peminat masakan dan blogger yg lain...ia menjadi inspirasi sya..

Jika berkesempatan sila lah lawati blog saya : http://dapurnyalee.blogspot.com/

Buah cempedak di luar pagar
ambil galah tolong jolokkan
Sy blogger baru belajar..
apa yg x kena, sila ajarkan..

AnjeLite said...

Salam... saya nak tau mcm mana nk buat tempahan? berapa harga sekilo kek harijadi?

Powered by Blogger.