Follow if you like

Jan 25, 2014

Pink and purpple


Suka tengok warnanya sweet sangat.. nampak lembut dan manis..
Inilah idea ilham dari adik Amira yang akan melansungkan pertunangan hari ini.
Selamat bertunang Amira.. semoga kebahagian milik Amira dan Farhan, kekal hingga ke jinjang pelamin.


Kek pertunangan tema pink dan purpple
Dalam kek Hazelnut Mascopone
Bersaiz 9 inc tinggi 7 inc
Deco buttercream bunga dan riben
Nama ita tulis dari fondant
Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi 017 7279179 
Johor Bahru sahaja


Selain tu Amira juga menempah 100 keping kek Devil's Food Choc cake untuk di agih-agihkan kepada saudara-mara yang hadir nanti.
Jutaan terima kasih daripada kak Ita dan segala kekurangan kak Ita mohon maaf banyak-banyak ya..
 


7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, cantiknya kek. bestnya boleh tempah dengan akak kalau duk Johor. heee.

Yatie Mokhtar said...

cantik sangat...warna pun lembut...

Mrs.Leela said...

Very sweet color....so pretty flower blossoms.....

adda syuhada said...

nampak menarik & sedap..

Bbwana adienia said...

salam kak..

memang sweet sangat kombinasi kaler pink dan purple tu..suka tengok!

wan mira WMS said...

As salam sis.berapa harga kek mcm ni.berat brapa kg?cantik sgt semua hasil olahan dri akak. )

wan mira WMS said...

As salam sis.berapa harga kek mcm ni.berat brapa kg?cantik sgt semua hasil olahan dri akak. )

Powered by Blogger.