Follow if you like

Jan 30, 2014

Happy Chinese New Year 2014














Happy Chinese New Year kepada semua rakan-rakan ita sewaktu ita di bangku sekolah rendah Sekolah Kebangsaan Nong Chik, kepada rakan berbangsa Cina di Sekolah Men Sultanah Engku Tun Aminah, rakan-rakan yang pernah berkerja bersama ita dahulu..  juga kepada rakan-rakan di FB dan folower ita di blog yang berbangsa Cina, kepada jiran-jiran yang meraikan tahun baru ini dengan ucapan.. jangan main mercun aaaa.... nanti wa tak boleh titooo.. maaaa... hehe






11 comments:

Akeyla Azmi said...

kyaaa~~
sangat omeyyy hihihi

Norhasniza Khalid said...

waaa.. sangat comel dan cute lah..

zarina said...

comelnya jongkong emas. Detail

ummiaisyah said...

everything is so cute!!!! slmt bercuti Kak Ita!

u.l.a.m.r.a.j.a. said...

Cantiknya!!! Creative !!

u.l.a.m.r.a.j.a. said...

Cantiknya!!! Creative !!

Muhammad Taufiq said...


Entri yang menarik.

Jom singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

arita ms said...

comel nyerr ita... (maksudnya cup cake tu ciut miut sungguh)... hehehe
Kalau saya tentu sayang nak makan... nak tengok / buat perhiasan jerr

fazianbatrisyia said...

tersangattttlah cantik & cute....

Elly said...

so cute

Siti Zulaika Muhamad said...

adoi..comel sangat...macam tak sanggup nk makan~

Powered by Blogger.