Follow if you like

Dec 11, 2013

Tak sabar rasanya....


Tak perlu nak celoteh panjang-panjang. Ramai yang dah pun mengenali beliau. Apa tunggu lagi kawan-kawan, Chef Amer sekali lagi berada di Johor Bahru hujung minggu ini dengan pelbagai koleksi kek terbaru dari beliau.

Pina Colada Cheese Cake ~ emmm.... pernah dengar nama kek ni.. aduiii.. nak tergeliat lidah nak menyebutnya.. yang pasti rasanya wow! hanya jauhari mengenal manikam tau!

Cheezy Berry Yummy Cake ~ kek yang penuh rasa cheezy dan semestinya yummy.. betul kan chef??

Butterscotch Dream Cake ~ kek yang sentiasa membuatkan anda terbuai-buai di dalam mimpi..

Italian Coffee Cream Cake ~ bagi mereka yang gemarkan rasa Cofee walla!! seakan anda sedang menghirup secawan cofee di Itali Woow! hebatkan..

Apa tunggu lagi.. Jom ramai-ramai kita bergelak jenaka sambil masak-masak dengan chef yang pastinya buatkan anda sentiasa tertawa dengan patah bicaranya..

Keterangan lanjut sila hubungi Pn Siti Zaleha di talian : 019 ~ 7550154






3 comments:

Akma Khaieri said...

Wahh!!besnyerr!!
kite tunggu entry terbaru dari kak ita aje lah..hehe
jangan luper update yer...xsbar nak tunggu..

tasty krafty said...

InsyaAllah, saya juga akan attend kelas pada 16 Disember nanti.. =)

www.facebook.com/TastyKrafty

Aisham Biz said...

suka follow kak blog kak ita..thanks kak

Powered by Blogger.