iklan

iklan floral cake

iklan ada

Tuesday, December 3, 2013

Peluang anda mengembangkan perniagaan

Anda menghadapi masalah memasarkan produk anda?
Kurang mendapat sambutan pada program yang anda anjurkan?
Ingin meluaskan dan mengembangkan perniagaan anda?

Berita baik untuk para usahawan dan usahawanita kita diluar sana.
Masam Manis memberikan anda peluang untuk meletakkan iklan di blog Masam Manis.

Memandangkan ita kerap mendapat kiriman email daripada para usahawan  yang berhajat untuk meletakkan iklan produk barangan mereka di blog Masam Manis, di Azlita Masam Manis Panpage maupun di Azlita Aziz facebook,  kini ita telah membuka peluang ini kepada anda di luar sana untuk mempromosikan produk anda mengikut terma dan syarat yang telah Masam Manis tetapkan.

Dengan memporomosikan produk, perniagaan atau  perkhidmatan di blog Masam Manis ita percaya anda dapat meningkatkan perniagaan anda insyaallah. Ini telah terbukti melalui beberapa promosi yang ita telah jalankan sebelum ini.


Masih ingatkan anda dengan magic pan produk dari HiG yang pernah ita promosikan sebelum ini di Sini
Sambutan yang diluar jangkaan hingga kehabisan stock membuatkan pihak penaja sangat teruja. Panggilan talifon yang bertali arus membuatkan tidur malam pun tak lena dibuatnya.  Pihak HiG terpaksa pula reoder memandangkan ianya laris bagaikan pisang goreng panasss!!


Bagaimana pula dengan kelas bersama Chef Amer?
Pertama kali ita melangkahkan kaki ke kelas Chef Amer apabila di undang oleh beliau. Kelasnya tidak semeriah hari ini. Menurut penganjur juga beliau amat sukar mendapatkan pelajar untuk satu-satu kelas yang beliau anjurkan.
Setelah beberapa promosi yang Masam Manis lakukan kini anda lihat sendiri perkembangan kelas Chef Amer, sungguh di luar jangkaan. Kadang - kala ita juga turut teruja dengan sambutan yang di berikan.

Kelas yang penuh sesak hinggakan ita tak punya ruang lansung untuk merakamkan gambar.
Permintaan yang tinggi hingga membuatkan pihak menganjur mencari kawasan yang lebih besar untuk menampung jumlah pelajar yang semakin meningkat dari sehari ke sehari.
Ada kala pihak penganjur terpaksa menambah lagi kelas dari satu tarikh kepada 2 atau 3 tarikh  memandangkan sambutan yang di luar jangkaan.
Ita rasa bukan sahaja di Johor Bahru, bahkan ia telah memenuhi semua kelas Chef Amer yang beroperasi di seluruh Malaysia.


Kelas terbaru beliau merupakan kelas yang paling ramai hingga 100 pendaftaran. Pihak penganjur terpaksa memilih hanya 60 peserta sahaja memandangkan tempat yang sangat terhad. Anda boleh lihat di sini

Bagaimana?? tidakkah anda juga teringin memiliki pelajar seramai Chef Amer..

Bukan sahaja kelas, anda juga boleh mempromosikan kedai makanan yang anda usahakan seperti kedai makan KT place yang ita pernah promosikan di blog Masam Manis sebelum ini di sini


Anda boleh lihat perkembangannya di sini. Sekarang dah macam-macam makanan lagi yang di sediakan di restoran milik usahawan wanita ini.




Bagaimana??
Dengan jumlah pengunjung seramai antara 40 - 60 ribu setiap hari ita percaya  sedikit sebanyak ia dapat membantu anda memperkenalkan dan memperluaskan lagi perniagaan anda.


Jumlah pengunjung di blog Masam Manis juga pernah mencecah hingga 650 ~ 700 orang dalam satu-satu masa

Dengan jumlah pengunjung melebihi 2 juta orang tidak mustahil ianya dapat membantu anda memasarkan perniagaan anda.

Selain di blog,  iklan anda juga akan di promosikan di panpage Azlita Masam Manis yang jumlah like kini menjangkau 104K


Setiap pengiklanan anda bakal di saksikan oleh ramai pengunjung Azlita Masam Manis panpage. Pan page Azlita Masam Manis
 pernah di saksikan hingga melebihi 100 ribu pengunjung dalam sat-satu status yang ita publishkan.


Bagaimana?
Adakan anda juga berminat untuk meletakkan iklan di blog Masam Manis?
Bagaimana caranya?

Anda boleh pilih mana-mana satu cara pengiklanan di bawah yang anda rasakan bersesuaian dengan produk anda.

1. Size  728x90 pixel LEADERBOARD
Kedudukan iklan ini di sebelah bawah header di atas setiap N3 terbaru
Size  728x90 pixel
Harga RM200 sebulan
Syaratnya anda perlu menyatakan kod, url 
Setiap baner adalah di buat oleh pihak anda sendiri mengikut saiz yang telah di tetapkan seperti di atas


2. Saiz 248 x 150 pixel 
Kedudukan di sebelah kanan setiap N3
Saiz: 248 x 150 pixel
Harga RM100 sebulan
Syaratnya anda perlu menyatakan kod, url 

Setiap baner adalah di buat oleh pihak anda sendiri mengikut saiz yang telah di tetapkan seperti di atas


3. Size  728x90 pixel
Kedudukan iklan ini di sebelah bawah setiap N3 terbaru
Size  728x90 pixel
Harga RM150 sebulan
Syaratnya anda perlu menyatakan kod, url 
Setiap baner adalah di buat oleh pihak anda sendiri mengikut saiz yang telah di tetapkan seperti di atas

4. Iklankan produk dalam N3
Harga RM 300 untuk tempoh 2 hari
Ini bermaksud pihak Masam Manis akan membiarkan N3 iklan ini selama 2 hari
Iklan anda juga akan di publishkan di Azlita Masam Manis pan page secara percuma (1 kali) dan di Azlita Aziz facebook
Syaratnya setiap iklan adalah di buat oleh pihak anda sendiri
Sertakan butir-butir lengkap yang lain jika ianya tidak memenuhi ruangan iklan anda
Contoh Iklan :


5. Sekiranya anda ingin pihak Masam Manis membuat review untuk produk anda
Contoh 1 rujuk di sini
Contoh 2 rujuk di sini
Contoh 3 rujuk di sini
Contoh 4 rujuk di sini
Contoh 5 rujuk di sini

Harga RM 500 untuk tempoh 2 hari
Ini bermaksud pihak Masam Manis akan membiarkan N3 Review ini selama 2 hari
Review anda juga akan di publiskankan di Azlita Masam Manis pan page percuma (1 kali) dan di Azlita Aziz facebook
Syaratnya 
Pihak Masam Manis akan hadir ke lokasi anda untuk merakamkan gambar dan membuat review
Harga RM 500 hanya untuk mereka yang berada di Johor Bahru sahaja
Sekiranya anda berada di luar Johor Bahru, pihak anda juga perlu menangung kos-kos yang lain.

Iklan anda hanya akan di siarkan setelah penyerahan baner di sahkan dan bayaran di buat
Kami akan memakhlumkan kepada anda bila setiap kali iklan anda di publishkan
Iklan akan tamat secara otomatik mengikut masa yang telah di tetapkan. Sekiranya pihak anda ingin meneruskan iklan, anda harus menghubungi admin Masam Manis 1 minggu sebelum tarikh iklan berakhir.

Sebarang pertanyaan dan tempahan ruang iklan, anda bolehlah hubungi admin Masam Manis di talian 
011 27819883









12 comments:

KBC said...

Tahniah kak ita maju setapak lagi..

mashelas said...

:) Iye kak ita, tahniah...

autumn_leaves said...

salam,

bg saiz Saiz 248 x 150 pixel,

banner tu dlm bentuk gambar or dlm bentuk link?

Azie said...

Terbaeek Ita. Saya pun sudah seminggu membuka ruang untuk sewaan iklan selepas terdapat ramai yang bertanya.

Mummy Ayra said...

salam kenal & tahniah kak ita...

suka sangat singgah blog kak ita..

tenang sje...

yg lagi penting!! buat ayra jadi laparrrrr.....melihat gerangan kek2 kak ita.... ^_^

kak ita...sudi nanti singgah lah kat teratak buruk kita nih,, :)

http://mompreciouscloset.blogspot.com/

tasty krafty said...
This comment has been removed by the author.
tasty krafty said...

Alhamdulillah,
Peluang sudah tersedia.
Syarat dan terma serta caj yang sangat berpatutan.
Amat menarik untuk mengiklankan
FB page saya nanti.
Terima kasih di atas peluang ini.
(Y)

comfortandblissfullife said...

wow tahniah kak ita...slu klu nak bake msti pg sini cari idea.
https://comfortandblissfullife.wordpress.com/
FB page: https://www.facebook.com/Comfort.Blissful.Life

Nur-nba said...

Tahniah Kak Azlita..maju selangkah lagi.. Semoga dapat sambutan ramai...

strawberi said...

tahniah kak ita...good luck ..

Hadi said...

Tahniah...moga anda kaya n berjaya

Sudi2 la lawat page kami

http://www.facebook.com/HZFoodBakery

Hadi said...

Tahniah pn azlita

Moga anda bertambah kaya n berjaya

Sudi2 la lawat page kami

http://www.facebook.com/HZFoodBakery