iklan

iklan floral cake

iklan ada

Friday, November 8, 2013

Salam Perpisahan.. hilang di mata di hati jangan...



Book Rainbow Cake
Saiz 9 inc empatsegi 2
Berat dalam 4 kg ++
Deco Kids
  Full fondant and gumpaste cake decoration
Untuk tempahan area Johor Bahru
017 7279179
atau pm saya di
Tender Biru
Azlita Masam Manis
Azlita Aziz




Red Velvet Cup Cake
Saiz large 
1 box 12 pc
Deco Rosses
Untuk tempahan area Johor Bahru
017 7279179
atau pm saya di
Tender Biru
Azlita Masam Manis
Azlita Aziz

42 comments:

Venisri Senthan said...

If it's me, memang taknak potong kek yang mabeles ni kak!!! Sayang betul...cantik sekali!!! ;)

Mas said...

cantikkkknya...
suka tengok...

ieda farida said...

Assalam kak ita... Blh xshare mcmana fondant kak ita nmpk kilat n licin ya ? Kak ita guna bhn apa blh sya cari kat bakery.

Ita Rossi said...

comey nyer...

admin said...

Kenapalah u duduk jauh sgt...sy dkt penang ni....telan ayaq lioq ja

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah....

Erani Mohd Nor said...

cantik dan comei... suka tgk gegurl yg lompat tu...yeeee haaa

Nana said...

subhnallah...cantiknye kek ni kak ita..teringin sgt nak buat mcm ni...:P

eija said...

akak..kek akak nie buat sy bmnat nk order jer..tp jauh sgt kak.. area sel xde ke kak..

eija said...

kek akak nie slalu buat sy tertarik.. nk order tp jauh sgt kak.. area sel xde ke..

ain sweet thots said...

fuhh, lega. akak ni, saspen je tau. Org ingat td dia nak ucap salam perpisahan dah.

lina said...

salam ita,

Tahniah....bangga nya hasil kerja ita...semoga terus maju jaya....serta sentiasa dlm peliharaan dan pelindangaNYA yg ESA..amin

suryani MSapuan said...

Salam Ceria... Cantik sangat kek akak... macam best je tengok kek tu... terpaku seketika...:)

suryani MSapuan said...

Salam ceria...

cantik sangat kek akak ni... terpaku saya seketika bile melihatnye...:)

asyifa mustaffa said...

Cantiknya k.ita...kagum...!

Bbwana adienia said...

comelnya kek..

adrianna syaz said...

Salam kak ita..sy pun nak tnya..fondant tu kna campur apa2 ke tuk dptkan hasil yg berkilat ni?

fazianbatrisyia said...

cantik sungguh la...mengamit memori sekolah dolu2...dgn pemadam cam tu, pensil tu...emmm cute sgt berbaloi menempah & puas hati cikgu

kakakchomel said...

masyaAllah kak, cantiknyaaaaa tebabowww!!! buku tu, looks real. macam sayangnyaaaa nak potong

Cik Siti Abu Sujak said...

Sangat cantik.. mmg seni betul tangan u...

Ummi said...

MasyaAllah, Tabarakallah....cantik sungguh....terpaku akak tengok...telitinya Ita meletakkan garisan lembaran piping biru di tepi2 kek buku nih! Hadoiii, comel dgn keletah anak2 figurine tu...keletah je nampak..cukup hidup dan kemas hasil tangan mu Ita cayang... Kalau dekat, mesti akak tempah daahhh... ^___^

Messy Mummy said...

Cantiknya Kak.. Terpegun tengok..

siti iskandar said...

bakat dan kemahiran yang sungguh luar biasa..setiap hasil tangannya amat mengagumkan..bangga dengan akak

Roshaliza Rosli said...

subhanallah, cantik nya sis! kagum with your superb talent. SAYANG nak potong kek.. :-)

Amie said...

Itaaaaa... berapa lama habiskan masa mendeko kek tu? Masya Allah... memang tangan ajaib!

anitaare said...

Akak..kalu akak bukak kelas deco kn best..bole gi belajar ngan akak..hihi

anitaare said...

Akak..kalu akak bukak kelas deco kn best..bole gi belajar ngan akak..hihi

anitaare said...

Akak..kalu akak bukak kelas deco kn best..bole gi belajar ngan akak..hihi

GC said...

suka kat pencil tu, nice job

GC said...

suka kat pencil tu, nice job!

Qaseh Mama said...

cantiknya.. Memang seni la kak ita ni...

may hendrawati said...

Kak salam kenal, saya suka sekali blog Kakak. Silent reader selama ini, baru sekarang berani comment.

cantik sekali kue yang ini, bagusnya

Hijrah Aku Dan Dia said...

As Salam Kak Ita, saya ni salah seorang peminat Kak Ita..saya nak tanya, nozzle size apa yang Kak Ita guna untuk decorate roses pada Red Velvet Cup Cake tu??

Hijrah Aku Dan Dia said...

As Salam kak Ita, saya ni salah seorang peminat setia Kak Ita, sya nak tanya, apa size nozzle yang Kak Ita guna untuk decorate roses pada Red Velvet Cup Cake Kak Ita tu?

EriN HairudiN said...

comel sgt!!!

myxa said...

kagum betul dgn bakat yg Allah kurniakan pd akak.. fondant kemas+bersih.. detail2 pon sgt real... cantik sgt..

Rohah said...

Teruja..

Syazwani al azmi said...

Assalamualaikum kak ita. Saya nak minta izin kak ita untuk promote kem sempena cuti sekolah. Kem diadakan di area Selangor. Kepada ibu bapa yang duduk di sekitar Selangor yang ingin menghantar anak-anak ke kem, saya sarankan kem santai ini. Maklumat lanjut, sila lawati ke http://mylilcaliphfootstepsshoppe.blogspot.com/search/label/Creative%20Warrior
Maaf ye nak tumpang promote. Jazakillah.

warna warni said...

Salam kak..
sy selalu ikuti blog akak.semuanya cantik..kak mmg sgt berseni..dan sgt eklas bila berkongsi ilmu..

Azahairi Abd Aziz said...

Cute gila cake nie naice job ....
http://azahairi.com/2013/11/blogwalking/

ummi auni said...

Cantek sgt..vert creative..=)

Ibu Cergas said...

MasyaAllah..cantiknya. akak x buat kelas ke. saya nak klo akak buat kelas.

serious ni. sanggup ke JB tau.

Mama Iman
VitaminIbuCergas
IbuCergas