Follow if you like

Nov 1, 2013

Ferrari Cake




Rusian Black and White Cake
Saiz 9 inc empatsegi
Berat dalam 4 kg ++
Deco Figurine Red Ferrari
Half fondant cake decoration untuk hantaran
Untuk tempahan area Johor Bahru
017 7279179
atau pm saya di
Tender Biru
Azlita Masam Manis
Azlita Aziz 
 
 



 
Happy Holidays...
 
 
 
 

14 comments:

Raja Norli said...

BEST NYER.. ANAK SAYA NYER.. BIRTHDAY HARI NI.. SAMBIL SINGGAH BLOG KAK ITA..HEHE.. NAK AMBIK MOOD.. THANKS FOR YOUR SHARING KAK ITA..SELAMAT BERKARYA.. DAN HALALKAN semua ilmu yang saya ambik dari blog akak.. ye..

ummiaisyah said...

untungnya saper yg dpt kek tu kak Ita!

fazianbatrisyia said...

cantiknya

Iezan Tajuddin Woods said...

This is soo purdyy Kak..Was about to contact u to order this for my sister's bday this coming 26th.
May I know how much u charge for this cake?

tenku butang said...

perghh.. patutlea ramai yang suka curi gambar dari blog ni, memang terbaek la .. masakan terbaik, kek terbaekkk gambo pun terbaekk!!

hemm.. kalau nak jemput join GA ada masa tak.. hu3

hadiah awesome!!
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

Sukma Haron said...

wow...cantiknya...saya tak pernah rasa lagi kek fondant sebegini....

eray ayang said...

chantek dan nampak sedap sangat kek nie. insyaallah nak tempah utk birthday anak 16 nov nie.....

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/11/ketagih-rokok-vivix-buat-nafsu-hilang.html

Bbwana adienia said...

cantik kek

ibusya said...

kak ita cammana nak dpt potongan tepi kek yang kemas dan cantik mcm k.ita punya? ada petua tak kak?

Hasniza Hamdan said...

this is so nice .

feel free to visit my blog kalo minat nak beli chiffon jubah .

http://iamhasnizahamdan.blogspot.com/p/comelliciousss.html

thankyouu kak . keep cooking :)

MarlinCJ Mann said...

Best betul tengok blog kak ita. Rasa nak cuba tapi kena belajar dari basic. =(

http://ibuzidane.blogspot.com/

Ain Ridzuan said...

cantiknye... sayang nak makan ;)

http://sweetmom83.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said...

cantik decoration :)

sis_fazi said...

hi there... assalamualaikum.
hari ni saya membuat lawatan sambil belajar ke blog kak ita--asalnya mencari resepi kek red velvet. wow, best le... banyak resepi & ambar cantik2 membuatkan hasrat saya utk memiliki DSLR yang dulu2 simpan kini kembali subur :)
anyway, susah la nak kasi kek naik cantik kalau pakai minyak. kek saya x gebu. kalau pakai butter, ok. so, camana ek nak tukar sukatan minyak kpd butter dlm resepi kek red velvet akak tu. tq.
fazi_sk@yahoo.com

Powered by Blogger.