Follow if you like

Nov 23, 2013

Ben 10

Cuti sekolah datang lagi..
Cuti akhir tahun yang agak panjang, sebelum anak-anak memulakan sesi persekolahan baru tahun hadapan.
Sekejap aje masa berlalu anak-anak dah semakin membesar.
Pasti cuti sekolah membuatkan ibu-ibu tak menang tangan melayan kerenak anak-anak.
Tapi hati-hati.. sentiasa pastikan keselamatan anak-anak. Pantau setiap pergerakan anak-anak yang semakin meningkat remaja.. supaya kita tak berputih mata di kemudian hari..


Bagi adik-adik yang menyambut ulang tahun pada hujung tahun, auntie nak ucapkan selamat ulang tahun.. Jadi anak yang solleh.. jangan tinggal solat.. hormat mak dan ayah.. dan yang paling penting cuti sekolah ni jangan nakal-nakal..!


Hari ni ita nak kongsikan kek yang di tempah oleh rakan FB yang bertemakan Ben 10.
Ben 10 adalah karektor animasi kesukaan adik Alfie. Mama Alfie tempahkan sekali beberapa cawan cup cake juga dengan tema yang sama.
Wah.. dah besar dah Alfie.. 5 tahun sudah usianya


Terima kasih, ita ucapkan.. atas kepercayaan
Ita harap sangat adik Alfie berpuas hati.. Kalau Alfie suka auntie lagilah beribu-ribu lemon sukanyaaa...
Selamat ulang tahun Alfie..





12 comments:

salwa ya said...

Cantik ..tempahan utk bln ni dah penuh yer kak..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

isk.. semakin hari semakin tak sabar dibuatnya, hehehe

SumMerLove Cheery said...

wahhh...lawanya ben10... suatu hari nanti hope dpt jd chef pasrty..
selingan cket.. sy br first time buat contest,,jemputlah join contest ni..
http://summerlovecheery.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html

Bbwana adienia said...

cantik..

adda syuhada said...

tak mampu la adda nk wat kek cantik cmni...huhhuuhuh

farida aryo said...

Assalamu'alaikum....kak Ita salam kenal,saya Ida akak dari Indonesia sudah lama jadi secret readernya blog kak Ita....hemmm nice blog and very inspiring.Sukaaaa dengan hasil dekor kak Ita,excellent banget kak,anyway pingin cuba resep kak Ita Russian black and white cake....but so long ingredientnya....takut gagal kak

t!3r4_blu3b3rrY said...

slm akk..nk tnye cmne ek nk smpan kek fondant kalu dkat umh xd blik yg ad air- cond???

t!3r4_blu3b3rrY said...

slm akk cmne nk smpan kek fondant kalu xd blik yg ad air-cond??

fazianbatrisyia said...

cantik sgt. kalau sy dah puas hati dah ni

lovely said...

Assalamualaikum kak..
jom singgah blog saya plz..
http://lovelyberryintheblog.blogspot.com/

semangat baru said...

this's unik
visit to
http://dekyam.student.ipb.ac.id

Mummy Ayra said...

cantiknya.....juling mata tengok...

http://mompreciouscloset.blogspot.com/

Powered by Blogger.