Follow if you like

Oct 21, 2013

Tempahan kek yang lalu..
























30 comments:

umma sharifah said...

Ya ALLAH cantiknya kek2 kak...kat penang ni susah nak jumpa kek design mcm ni...so balik2 kena bli kek design biasa yg djual kat kedai...tringin sgt nak blajar buat kek mcm ni....

Noor Yusoff said...

Salam akak.....semuanya menarik sangat...kagum dgn kreatif membuat sesuatu yang segar...semuga akak lebih berjaya...amin. Saya selalu jadikan panduan kek yang akak load dulu dulu dan belajar dari blog akak dan sgt menghargainya. Terima kasih.

putri said...

cantiknye kek akak,klau dekat da lama dok order je dgn akak.mcm mana akak buat ganache coklat tu,mmg berkilat la

putri said...

cantik2 kek akak,klau dekat bole tempah kek2 yg berkenan.akak bole kongsi resepi wt ganache coklat mcm akak wt tu,berkilat2 la

nor laila saleh said...

Ya Allah..cantik sekali kek kak ita....buat. Nanti bila nak terima menantu bolehlah kita tempah kat kak ita...jangan tolak pulak..Kita kasi tahu awal..lah..heeeee...eeeee

fazianbatrisyia said...

semuanya cantik, menarik & idea baru. lom tgk lg kak ita ulang2. sy selalu dok bayangkan kalau kak ita tak update blog ni makanya mesti sedang ralit menyiapkan tempahan.

Nanie Khairani said...

Subhanallah... Cantiknya kek2 yang akak buat ni...Sesungguhnya Allah memang dah bagi akak satu kelebihan yang sangat kreatif! kalau lah dekat, dah lama nanie tempah kek dengan akak tau!
All the best to u kak :)

Bbwana adienia said...

semua hasil tangan kak ita sangat superb..suka tengok..teringin nak belajar dengan akak..

Anne Yusnizah said...

Amazing....love all ur creation especially the flowers.....

ummisara said...

Kak ita,

cantik cantik cantik.
kak, i ada emailed you. Please check.

thanks

~ Cik Azz ~ said...

Terkesima tengok semua gambar.. Tak tau nak kata apa..


Moga terus sukses...

Syuhada Adros said...

Running Man pun hade!

Kak Ita, fighting!

:)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

tak sabar menunggu detik itu

Nur Honey said...

kak... u are gifted.. seriously.... semuanya cantik2.. wish u all the best ok kak...

Nieda ramly said...

lawa sgt....kreatif sunggh nak mendeko kek ini semua.

MamaFaMi said...

Memang tak jemu mata tengok kek-kek yang Ita deco...

sumazai said...

terliur tgok kek2 akak... kak ita bleh tak bagi resepi kek durian delight.. teringin sgt nk rsa. klu akk x keberatan, share la resepi tu.. tqvm kak ita. smoga akk terus sukses.. amin.

sumazai said...

salam kak ita, sy merupakan silent reader akk.. terliur tgok kek2 akk, msti best. kak ita klu x menjadi keberatan, nk minta akk share resepi kek durian delight.. teringin sgt nk rasa.. msti best.lg2 family sy ni mmg hantu durian. apepun tqvm resepi akk selama ni. minta halal dunia akhirat. smoga akk terus sukses.. amin.

mykitchen said...

Resepi tu ada dlm buku kak ita...ada dijual kt mph...murah tp berbaloii sgt beli...sgt2 puashati beli buku tu....

Ummi said...

MasyaAllah....Tabarakallah!!! Sungguh cantik2 semuanya....boleh fengsaannn okeehh!! ^____^. Terus mantops Ita...eee, kalau dekat nak jer tempah kek mak ayah yg cantik luarnya biru turqois gitu....eeemm.. ^__^

Cik Puan Surirumah said...

Assalamualaikum...

sangat2 cantik dgn hasik kerja tangan kak ita..saya pun suka buat kek..kadang kala saya cari inspirasi mendeko kek dari blog kak ita ni..

thanks kak sebab sudi berkongsi hasil kerja akak secara tak langsung memberi inspirasi pada saya..

mohon halalkan ilmu yg serba sedikit saya cedok dari blog akak ni..

hehehe

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

suka tgk hasil tgn akak..sgt kemas dan halus..

LadyNur -<-<@ said...

suka tgk hasil tgn akk..kemas dan halus..

LadyNur -<-<@ said...

cantikk...kemas dan halus hasilnya..

nawarzara said...

salam,
kak saya mintak izin wat entry pasal akak kat blog saya...tq:)

yuswirda yusak said...

Cayalah kak, dah ada watermark kat tengah gambar. Baru la orang xbuleh cilok. Saya faham betapa akak sayang gambar2 yg super cun tu. Tahniah kerana akak berani 'menanda' hasil seni tu utk keselamatannya.

Hazlynn@Infinity said...

As salam Ita, nak tanya kalau nak tempah macamana ya? Boleh bagi contact number or email ? tkasih

hapizah mohd yusof said...

Wallllaaaaa

Ibu Aina Iman said...

semua nyer cantik2 kak...bila akk nk jumpa amirul kt putrajaya??

nnti kalau nak dtg akk bgtau eh...sy nak selit order..ekekekek...bole ke??

noor ellina Jaafar said...

Salam kak..mmg akak ni talented sgt!!! semua cantik2 and ada design yang tersendiri....hurm bila lah nak pandai macam akak nie...kalau dok dekat boleh lah order dgn akak...

Powered by Blogger.