Follow if you like

Oct 8, 2013

Biarlah anak-anak berfantasi...



Doc Mcstuffin Birthday cake

Ben 10 Cake

Twinkle-twinkle Little Star

Piya dan Team Red Warriors

Spongebob and friends

Princess baby bear

Fife the flowertots

Princess and king papa Birthday cake

Pororo Birthday Cake

Paddington Bear Cake

Animal Safari 2 tier cake

Avengers Cake

Animal safari

Owl Birthday cake

Mickey and Minie Birthday Cake

Sofea The First, Transfomer dan kucing comel

Sofea the First cake

Elmo and Cookies Monster cake

Stich untuk si manis 17

Thumbelina Birthday Cake

31 comments:

Mat Gebu said...

Modal mimpi sebelum che mat masuk tidur...serius kek owl tu...kiutt sangat....gebu aje...

Emma Marinie said...

Fastastic kak Ita...sungguh kagum dan teruja...cant wait to see more.....

myhomemade said...

Cantik dan kreatif...alhamdulillah dgn bakat akak....sy kagum...semoga dgn kelebihan drp Allah mampu memberi manfaat buat kak ita dan semua...

mas said...

Assalam,kreatif sungguh kak azlita ,saya suka sangat2 design akak, apa aje akak buat semua kemas dan cantik..

mas said...

Assalam,kreatif sungguh kak azlita ,saya suka sangat2 design akak, apa aje akak buat semua kemas dan cantik..

strawberi said...

ya allah kak ita...sangat cantik sume kek2 tu sume,..tkleh bygkan..bape byk masa akak amik utk buat sume ni..bertuah sape yg dpt tempah ngan k.ita

diana qamarudin said...

terujanya kite tengok kak ita! dari dulu dan kini saya tetap meminati hasil karya2 kak ita.. saya merindui coretan2 akak.. tapi takpe.. nasib baik dapat cuci mata dengan kek2 superb ni..

fazianbatrisyia said...

ya Allah...semua cantik2 belaka...paling sy suka cam cik mat...kek owl tu..cute sgt. geramnya....rasa nak peluk cium kak ita jek...ambik aura tu.

Rencah Kehidupanku said...

Puan Azlita anda antara yang terpilih olehnya .... indah sungguh anugerah jemari anda .... terpikat hatiku

Bbwana adienia said...

semuanya cantik2 kek hasil sentuhan kak ita..kagum sangat..

Gee® said...

Kelaaaas ko Maria... ops! Ita.... first class!!!

Felis Domestica said...

gilerrrr..... ops...

terernyer.... kagummmm....

Semoga terus berjaya...

ummisara said...

salam kak ita,

cantik cantik cantik ! terbaik :)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

tapikannnn.. sy rasa bukan anak2 yg berfantasi.. emaknya yang terlebih fantasi.. betul tak??? hehehehe

Nur Ede said...

Asalamualaikum Ita....,
lama bebenor akak tak mencoret kata meninggalkan bicara.. meluahkan rasa.. hari nie di pagi ini... akak nak menjerittt buat Ita cayanggg... merenung... menenguk... terpegun.. terus terpesona aduhhhh jiwa jadi meracau dengan segala keindahan yang di zahir dari jiwa terus ke alam nyata menjadi sebuah fantasi yang jelas lagi nyata buat mata hati terus terlayan terbelai dengan keindahannye.. tahniah Ita dengan anugerah kreatif yang Allah berikan buat Ita... teruskan yang baik baik... fikirkan yang baik baik pasti Allah akan berikan yang terbaik buat Ita.... Inn Sha Allah.. akak yang sentiasa mengkagumi keunikan yang di zahirkan menjadi realiti dari Ita... Take Care

Nur Ede said...

Asalamualaikum Ita....,
lama bebenor akak tak mencoret kata meninggalkan bicara.. meluahkan rasa.. hari nie di pagi ini... akak nak menjerittt buat Ita cayanggg... merenung... menenguk... terpegun.. terus terpesona aduhhhh jiwa jadi meracau dengan segala keindahan yang di zahir dari jiwa terus ke alam nyata menjadi sebuah fantasi yang jelas lagi nyata buat mata hati terus terlayan terbelai dengan keindahannye.. tahniah Ita dengan anugerah kreatif yang Allah berikan buat Ita... teruskan yang baik baik... fikirkan yang baik baik pasti Allah akan berikan yang terbaik buat Ita.... Inn Sha Allah.. akak yang sentiasa mengkagumi keunikan yang di zahirkan menjadi realiti dari Ita... Take Care

aDiLaH aRiSsA said...

Subhanallah...semuanya cantik-cantik...

aDiLaH aRiSsA said...

Subhanallah...semua cantik-cantik..

Cheq Sue said...

Ni dah kali ke 3 kak ita... x puas tgk sejak td.. bravo kak...cantik sgt2

putri said...

semua kek cntik2,klau la dekat bole tempah dgn akak..

Cik Eka said...

semua cantik. akak memang pandai main dgn warna. Kek akak nampak ceria. semua ceria. geramnyaaaa

noorliana zamri said...

semua cantik...kalau lah kak ita tinggal dekat kl dah lama ana tempah

Alminnourliza Noordin said...

Hari2 buka blog nak tengok hasil seni Kak Ita. MasyaAllah...cantik2 belaka. Kalaulah boleh tempah....Tak jumpa lagi belah utara ni.

Irfa said...

cantik2nya kek
rambang mata kalau disuruh pilih

LISA HOMEMADE CAKE & COOKIES said...

Sejak mengenali blog ita...adalah wajib setiap hari saya melayarinya...menikmati setiap hasil tangan kreatif ita...tahniah! subhanallah...saya amat kagum...dan ita juga antara contoh yang saya kagumi dan contohi...kadang2 bila x de idea mendeko..saya menjenguk blog ita mencari2 idea...maaf jika ada yang saya ambik ya ita...halalkan ya...saya masih muda dalam bidang kek ini...semoga ita di dalam rahmatNya dan dimurahkan rezeki ita di atas kemurahan hati ita untuk share bersama kami idea dan semua resepi ita ini....amin

.Edi.Jie. said...

salam..

macam CMG kata, kek owwl itu sungguh cantik...

referring to previous post,jujur katakan takde orang mampu buat seperti yang kak ita buat, sgt seni, halus dan teratur. Saya sorry memang surrender kalau nak copypaste gambar pun, tak berani oii nak taruk gambar2 ni..memang confirm saya buat takkan jadi macam ni...

akak memang awesome!!

Faeiyz said...

As salam kak ita...salam kenal. Suka sgt tgk gambar kek2 ni...,bkn kanak2 je berfantasi, mak2 pun join sama!

yUm said...

Kak ita. My idol... Sungguh cantik & menarik.. Saya pun dah baper kali ulang tak.. Tq for Allah the tips...

Heirlina Mawarni Jamri said...

Assalamualaikum kak ita.. akak byk memberi semangat dan inpirasi pd sy utk membuat kek.. skrg da mulakan bisnes kecil-kecilan.. sy hrp akak halal ape jua ilmu yg sy pelajari disini ye..

Rohaya Ahmad said...

Salam kak ita...terimakasih atas segala ilmu yg kak ita kongsi ...kak ita pembakar semangat sy utk terus berjuang dlm dunia baking ini..yes its true A good cake isnt cheap n a cheap cake isnt good...i do have the same problem...jadi solution nya....seperti kak ita...tepuk dada tanya selara...

anniesulaiman said...

gojesnye laaaa.. mmg tak sampai ati nak potong kek2 tu kak ita...

Powered by Blogger.