Follow if you like

Sep 9, 2013

KEK COKLAT PREMIUM


Assalamualaikum warga Johor..
Minggu ni sekali lagi kita berpeluang untuk mempelajari sesuatu yang baru bersama Chef yang cukup tersohor dan amat di senangi oleh peminat-peminat dunia masakan.
Kali ni Chef Amer akan sekali lagi turun ke JB. Jom orang Johor kita sibuk-sibuk kan diri hujung minggu ni..

Kepada yang selalu bertanya kat mana kak ita belajar buat kek.. ya inilah sifu akak yang banyak membimbing dan memberikan tunjuk ajar. Setiap ilmu yang disampaikan cukup-cukup bernilai bagi ita. Dari tak tau apa-apa kini ita dah boleh buat kek sendiri.. Dan berkat sokongan dan nasihat yang selalu diberikan.. kini ita semakin yakin di dapur dan dah mula berani terima tempahan.. Terima kasih Chef.. hanya Allah sahaja yang dapat membalas segala kebaikan dan ilmu yang Chef curahkan.

Tak sabar rasanya ita nak menanti kedatangan Chef Amer. Kali ini beliau akan hadir bersama 4 resepi hebat yang bukan calang-calang orang yang dapat sediakan dengan sebaiknya.



Waaaa.... nampak tak kilauan coklat ganache tu.. eemmmm... sedapnya... Kek apa agak-agaknya kan??
Kalau nak tahu jom bersama ita sertai Inspirasi Kek Coklat Premium di dapur Chef Amer Hamzah.
Segala pertanyaan bolehlah di kemukakan kepada Pn Siti Zaleha atau Pn Moza seperi nama yang tercatat di atas.

Cepat... jangan tunggu lagiii... nak pandai buat kek tak?
Kalau nak apa tunggu lagi.. sertai sekarang.. tempat sangat-sangat terhad..



10 comments:

Rozita said...

alahai..kalau la jb tu dekat...

Rozita said...

kak..ebook utk marble cake tu takleh buka ye?

IamAin said...

cheff ni buat kt johor je ke kak?
kl xde?huhuh

mimie said...

ke kota dumai lah chefffff....
huhuhu....nak sangat ikut kursus cake chef amer..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Pulai Perdana tu sepelaung jer dari umah sy Kak Ita.. hehehe.. tapiiiii... errr...

cik permaisuri said...

kt klang valley xde ke kak??huhu

Sunah Sakura said...

Dah dekat sangat dah dengan rumah ni ha...tapiiiiiii....ongkosnyaaaa belom mampu...nguhuhu...

Maham Mohsin said...

It seems that you're doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork.Restaurants

Wie Mohamad said...

ya allah cantik semuanye buatan tgn akk,saya suka ke blog akk ni,blog akk ni sebenarnye inspirasi untuk yg nak belajar memasak mcm saya ni heheh^__^

inari said...

Asalamualaim kak ita. Macamana nk tau bile chef amer nk buat kelas lagi. Nak sangat join class chef

Powered by Blogger.