Follow if you like

May 21, 2013

Lagi berita baik untuk warga Johor



Sekali lagi Chef Amer akan turun ke Johor. Kali ini dengan 2 kelas kek yang berbeza.. Jangan lepaskan peluang warga Johor.. inilah masanya anda nak kaup seberapa banyak ilmu dari Chef tersohor dan antara 9 chef terbaik di Malaysia..

Untuk makluman semua ini adalah kelas kek terakhir Chef Amer di Johor sebelum kita menyambut Hari Raya. haaaa... pasti anda teringin menyediakan sendiri kek istimewa pada hari raya nanti.. kan? Asyik kek choc moist aje.. pergi rumah sepolan kek choc moist.. pergi rumah Jenab kek choc moist.. rumah kak Ton punnn... kek choc moisttt.. jugak!!  aduhhh!! tak ada kek lain ke...??
Sesekali apa kata kita hidangkan kek yang istimewa untuk menjamu tetamu di pagi lebaran nanti..

Kelas yang pastinya hapenning.. Kali ni pasti lebih banyak tips berguna yang akan dikongsikan oleh Chef yang tidak pernah kedekut ilmu ini.. Percayalah anda tidak akan rugi berguru dengan yang pakar..

Kenapa kelas Chef Amer menarik dan tak membosankan?

  • Kelas yang tak pernah sunyi dengan senda gurau dan gelak ketawa
  • Kelas yang penuh info tips yang sangat berguna bagi mereka yang serius memilih bidang ini
  • Panduan penyediaan kek yang cukup sempurna
  • Cara pemilihan bahan yang terbaik untuk tujuan komersial atau sebaliknya
  • Bagaimana mendapatkan kek yang cantik, menarik dan pasti membuat setiap mata yang memandang terkesima..
  • Sarapan dan makan tengahari disediakan 
  • Masa rehat diberikan secukupnya untuk tujuan solat dan menjamu selera
  • Setiap peserta di berikan kek yang mereka sediakan untuk di bawa pulang
  • Kadang-kala chef turutkan berikan resepi bonus dengan percuma!
  • Harga kelas yang sangat berpatutan
  • Apa yang paling penting anda belajar dengan yang benar-benar pakar!

Kenapa tunggu lagi..
Hubungi Pn Siti Zaleha di talian 019 ~ 7550154 atau Mom's Bake House 012 ~ 7408138 / 5213044 untuk sebarang pertanyaan

Anda boleh pilih antara 2 kelas di bawah  yang berlangsung pada hari dan tarikh yang berbeza. Kek yang di ajar pada kedua-dua hari tersebut juga adalah kek yang berlainan..




Jumpa di sana !!!

Kepada yang sering bertanyakan kelas Chef Amer di seluruh Malaysia di bawah ini ita sertakan senarai mereka yang menganjurkan kelas untuk Chef Amer. Anda boleh dapatkan maklumat kelas selanjutnya di tempat yang berhampiran anda





6 comments:

Ummi said...

Waaaahhhh Chef Amer dtg JB lagik...adeeii. Terbayang2 keharu-biruan kelas dgn Chef...hahaa. He's a great Chef! Masa untuk akak menerai resepi2 yg diajar 2 kelas baru2 ni pun masih belum sempat lgk Ita, Siti dah pelawa akak jugak...huhu. X dpt join la rasanya kali ni...maybe next time. Chef berikan keyakinan tinggi yg sgt kita perlukan....i liiikkeee...!

fromADDAdesk said...

Great kak....saya pun ada beberapa kelas kek yg belum masuk lg...ada masa baru nak join

Maszie Fatah said...

tq 4 info.insyaalah akan join kelas di klang

Sunah Sakura said...

sape nak sponsor saya??? kikiki

nik zaini said...

Berapa harga pengerasnya kalau nak berguru dgn chef Amer nice Kak oiiiii.

nik zaini said...

Berapa harga pengerasnya kalau nak berguru dgn chef Amer nice Kak oiiiii.

Powered by Blogger.