Follow if you like

May 4, 2013

Happy Birthday to you...


Happy Birthday Dalili ^___^


13 comments:

Mat Gebu said...

Selamat hari lahir Dalili...MOga Allah swt memberkati hidup mu...

Budak Kampung said...

sanah helwah dalila

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Ita...HAPPY BIRTHDAY utk Dalili,semoga menjadi anak yg solehah.Aamiin

Gee® said...

Hepi bday budak comey....

Bbwana adienia said...

salam..

happy birthday to Dalili...

mimie said...

waahhh...birthday daily sama dengan birthday adik mimie yang bungsu.
happy milad daily. semoga di limpahi umur yang berkah. selalu sehat. dan menjadi anak yg berbakti kpd orang tua,,,,
amin..... ^_^

hafza said...

Salam kak ita, happy birthday to dalili. Mesti kak ita akan buat kek special utk dalili. Sy kagum tp sy tk terbuat sbb sy ni kategori kerastangan, kalau buat pun tak cantik...

Hafizah Mohamad said...

Happy Birthday Dalili...moga jadi anak yg solehah didunia dan akhirat...amin...

fromADDAdesk said...

Selamat hari lahir dalili..moga jadi anak yg baik pada ibu bapa kamu...hargai mereka ketika mereka masih ada...semoga maju jaya dlm pendidikan..aminn

Cahaya Pecinta said...

sanah helwa dalili habibi...moga jd anak yg soleh & musleh!

siti sabri said...

Hepi besday dalili...auntie doakan semoga terus mjadi penyejuk ibu ayah dan hamba yg dicintai Allah dan dikasihi rasulullah....amin

Ummi said...

Selamat Hari Lahir buat anaknda Dalili yang comel manja...sanggah hati semalam baru mengucup dahi mu...Auntie rasa rindu dek ternampak parasmu di Akademi semalam, lalu tanpa silu dahimu Auntie kucup...salam kasih sayang Dalili, semoga kehadiranmu membawa keceriaan dalam keluarga tercinta, semoga jadi insan berguna, semoga jadi gadis yang menjaga adab dan rupa, bergaya dalam sopan, bersantun dalam ucapan...semoga hidupmu dipayungi rahmat Allah SWT sentiasa hendaknya..Allahumma Ameen..

#comel je dia jumpa kat Akademi Chef Amer smlm.....tak kalah dgn senyum...muuuaahhh.. Psstt, mak mesti buat kek special la tu kaann...hehe

fazianbatrisyia said...

Selamat hari lahir adik Dalili yg manis. Mesti mak buat kek special utk Dalili. Nanti suruh emak tunjuk kat blog ni tau...Auntie pengunjung setia blog mak tau...

Powered by Blogger.