Follow if you like

Apr 30, 2013

Undi anda menentukan masa depan kami..


PUBLISITI
PENGHARGAAN
DIPERALATKAN

Anda rasa teraiaya
Anda rasa terpedaya
Anda rasa dianaktirikan
Ada double standards
Anda tertipu

Bangkitlah dan berikanlah sokongan anda supaya yang berhak diberikan hak 
UNDI lah Jari Inai

Hidup jari inai!!
Hidup jari inai!!

Akur janji kami baca di SINI



12 comments:

CT Delima said...

SAYA UNDI INAI DIJARI X

semoga kita blogger bersatu hati teguh sampai bila-bila!

Che Ct

myxa said...

pasal isu ni, nak cite sket. Aritu saya ada beli majalah Saji kalo tak silap. yg ada paparkan tresepi akak aneka crepe tu. tapi resepi dia tak abisla. Nasib baik saya pernah baca resepi yg akak publish kat blog sebelum tu jd taulah resepi tu sekerat jalan. Takut nanti org nk cuba resepi based on yg kat dlm majalah tu, tak jadi. Pastu nak blame org lain lak.

Mat Gebu said...

Hahaha..nak pengsan pun ada tgk jari tu...mcm crab stick pun yea juga...

Mas said...

setuju ......

kueh bakar said...

ini kalilah!

Ummi said...

Hahahhahahha.....Saya undi jari2 10 yang penuh magic ituuuuu...Hidup Blogger Masak2..!

JunAina said...

dah baca jugak kat sana semalam. Ya saya undi jari inai!

Gee® said...

Hehehe...saya undi jari manis yg ada inai tu...

Shiela said...

Setuju.. Saya pun undi jari tu..

Kak Nik Ja said...

absolutely!...next time blogger masak2 patut letak harge sendiri!

CA said...

Salam Kak Ita..

Just to inform..kak Ita sebenarnya antara sumber inspirasi sy untuk terus berblogging.Not because masuk paper or what.Tq kak Ita.muahh!

Anyway setuju aaa kata2 CM.blogger tarap diva cam kak ita, hajah ummi, Hana,,Izah daut and ramai lagi tu patutnya dapat imbuhan kann..kann..

Anyway insyaAllah..Allah maha kaya..dia akan beri rejeki cara lain..

Kak Ita terus blogging tauuu...muahh!

julinah apdal said...

Sokong kak ita...tq 4 share bnyk ilmu. Luv u kak ita. Smg trus maju jaya.

Powered by Blogger.