iklan

iklan floral cake

iklan ada

Thursday, March 28, 2013

DONUT BUBBLE RICE











14 comments:

Sri Love said...

I adore your presentation styles kak!!!

JaSSNaNi said...

sedapnya donat bubble rice ni.. teringat coklat crispy tu.. mmg guna bubble rice on based... nyam nyam..

atie @ ejay said...

salam kak ita..
sedap nii..kunyah2 abis lima ketul pon tak sedar klu makan donut yg ada topping gini hihi

siti sabri said...

Sedapnya kak itaaaaaa

Gee® said...

Subhanallah... besarnya nikmat Allah kurniakan kpd Ita... sgt berbakat...

Sha Shamsudin said...

Salam kak ita..Donut yang ngancam habiis nie ..tengok pulak lelahan coklat dan ditabur bubble rice..pasti cuti cuti nie anak sukeee..

fazianbatrisyia said...

Suka baca catatan kak ita...mak kita mmg terbaik utk kita...

Nak donut besar jugak!

mimie said...

senangnya kalau punya BM kak...
mimie kalau buat donut...pakai uli.
lengan mimie dah macam lengan hercules .....ehhehe

Zura Lee said...

penuh nostalgia resepi nih...

safina ramli said...

cantiknya dan sangat yummy nampak...kak ita nanti saya ambil resipi ni utk try yer bila saya free...banyak juga resipi akak yang saya ambil dr blog ni dan menjadi..thanks atas ilmu yang akak bagi dlm blog ni

rosmawati abdullah said...

Boleh tanyatak? Donut kak ita selembut big apple dan JCo ke?
Kalau selembut tu Tie memang ingin sangat nak mencubanya..
Tie pernah buat donut tapi keesokaan hari dah tak lembut dah jadi macam dunkin donut huhuhu...

Shiela said...

Owhh.. Cantek sangat ita..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

terus terjah masuk sini dulu pagi2 bila nampak donut bubble rice... almaklum.. bubble rice masih ada byk stok kat rumah tu.. hehe.. macih ita sharing idea ya...

Nieza Man said...

Suka tgk blog ni..dengan resepi yg best..dgn gmbar yg cantikk..i likeee....