Friday, January 18, 2013

HARIAN METRO



Assaamualaikum

Salam pagi Jumaat buat semua pengunjung yang setia menemani Masam Manis.
Ahamdulillah kita masih dapat bernafas di pagi Jumaat yang barakah.
Semoga diberikan kesihatan yang baik dan dilimpahkan rezeki serta sentiasa disirami kasih sayang yang berpanjangan.

Dah sarapan?
Sarapan apa ye pagi ni?
Yang berat atau yang ringan..?
Atau bersarapan dengan berita-berita sensasi dari akhbar tempatan?
Menambahkan ilmu dan memperluaskan minda.

Ahamduillah bersempena keberkatan pagi Jumaat buat julung-julung kalinya, terselitlah Masam Manis dalam naskah Harian Metro bertarikh 18 Januari 2013.
Pertama sekali jutaan terima kasih buat Harian Metro 'Memburu Berita Melangkaui Sensasi' yang memberikan peluang buat Masam Manis muncul didada akhbar pagi ini. Teristimewa buat wartawan Nor Faizah Mohamed yang sudi menemuramah ita.

Semoga Harian Metro terus menjadi akhbar no 1 di Malaysia dan sentiasa diburu pembaca untuk mendapatkan berita terkini lagi sensasi.


Cook With Love





64 comments:

Asyifa Mustaffa said...

kena beli nie....:)
tahniah K.Ita....makin tmbah maju nie....:)

Gee® said...

Syabas dan tahniah!

Azlita Aziz said...

Terima kasih Asyifa

doakan yang terbaik ye.. *___^

Azlita Aziz said...

Terima kasih Gee kerana sentiasa berikan sokongan *__^

babylola2u said...

tahniah dan syabas kak ita, nampaknya semakin hari semakin terkenal kak ita , ramai media yang sudah ambil pusing para blogger dan memberikan sokongan padu. semoga kak ita semakin cemerlang dan dapatlah kami berkongsi kejayaan tsbt. i love u kak ita...

It's me... said...

Tahniah Kak Ita...

Semoga terus sukses!
Errr.. nih yang edisi Johor jek ke? Yang kat luar Johor camner nak baca... iskkkkk

Azlita Aziz said...

Terima kasih Babylola2u

sama-sama doakan semoga blogger lain juga sama-sama di berikan perhatian yang sama..

semoga ianya menyuntik semangat untuk sama-sama berblog dengan ikhlas untuk semua

noor ashikin said...

salam..tahniah kak!akak,setakat ni sy cuba resepi dr blog akk semuanya menjadi..tq sgt2!resepi 1st yg sy cuba, spegetti n kek coklat caramel..kek pelangi n hokkaido chiffon cupcake..mohon share n halalkan ilmu yg sy gunakan untuk masa2 mendtg ya kak ^_^

Allene said...

tahniah kak ita... =) semoga terus sukses..

lina_pg said...

tahniah kak ita

ina ku said...

tahniah k.ita! semoga terus share hasil2 kerja dan gambar yg bombastik! :) must have the metro lah, nti nk pegi cari :)

Mira Adzlia said...

tahniah kak...suke sgt blog akak ni..gmbr sume cntik2...ngn mskn yg sdap2...ffuhhh...mmg best sgt :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah ita... wajib beli harian metro hari ni.. hehe.. selalu beli kosmo..

Amie said...

Tahniah Ita... seronok ikuti tiap perkembangan Ita!

mimie said...

sekalung taniah kak ita...
mimie ikut senang dan ikut bangga....
kak ita pakai makeup ye...cantik dari biasa,,,,,^_^

Eca Enterprise said...

tahniah kak...

rahel said...

Tahniah Kak Azlita..mantap deh...

ibuhebat said...

wah2.. harini 2 blogger masuk harian metro. go bloggers!!
Kenapa Shaklee pilihan saya

Mas Sani said...

baru lepas baca terus je bukak blog akk...tahniah kak :)

zila norazila said...

salam syg kak ita,
tahniah jgk dari zila..awal thun yg mgembirakn..smoga lbh suksess lg kak..happy bila ramai rakan blog masuk mag dan pper:) lapp u..

Leen said...

Tahniah kak.. moga trus sukses. Suka tgok blog ni, trus semangat nak try

syalinda johari said...

tahniah akak...nak kena pi beli metro satgi..hehehee..saya selalu ikut resepi akak dalam blog..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

ooo... hari ni punya ke?? Sy hari2 ngadap metro, klu Kak Ita tak bagitahu siap2 sure terkejut beruk bila buka nanti.. hehe (Selalu baca petang2) Kak Ita cuba baca last page.. berita sukan (TMJ).. penulis tu suami sy... hehe.. sorry, terpromosi pulak!! errrK!

ameris said...

tahniah kak ita yg gigih!!

Cik Liza said...

Wahhh.... Tahniah kak ita. Suka sangat tengak akak masak, terus berbunga-bunga hati nak balik rumah masak macam akak. Semoga semakin bahagia bersama keluarga ya :)

sabar dubai said...

Tahniah kak itaaa alaaa sedihnye xdpt beli.....tahniah dan timekaceh atas ilmu yg dikongsikan...

ilahjy said...

salam dek ita lawa kuss...kak ilah dah beli dah metro tu..hehehe gelabah juga takut habis, beli kat kedai bawah blok kak ni jer.. dah dpat terus balik baca..suka kak ilah tgok wajah dek ita..comel..nampak muda 5 tahun..ahakssss apa rahsia... hehehe..paling comel anak buah dalili laaaa hikhik... bangga nya kak ilah tgok rakan blogger masuk paper terkenal... tahniah44x

依之汉 said...

Tahniah! Walaupun begitu, saya masih menganggap HM sebagai akhbar picisan.

nZaOdonut said...

TAHNIAHHH akak Ita :)

sgt adore ngn akak punye blog / skill masak / skill capture gmbo / penulisan / etc..... sgt kagumm!!



Yatie said...

Sekalung tahniah buat Ita sekeluarga juga buat blog Masam Manis....Yatie tumpang gembira dan berbangga dngn kejayaan demi kejayaan yg Ita kecapi, moga terus sukses....pasni nak tngk Ita kat TV pulak..cayalahhhhh...

maria said...

tahniah k.ita moga terus success...minat sgt ngan kesenian k.ita. tadi maria tak sempat lagi baca metro tapi bila ternampak ja n3 k.ita terus pegi amik paper metro..kuatnya penangan k.ita..haha..terasa dekat ja dengan k.ita tapi hakikatnya kita tak pernah bersua

fazian.batrisyia said...

Tahniah, suka ikuti perkembangan kak ita. Suka..suka..suka...

Marsita yahya said...

Tahniah

zuwaidah said...

Tahniah sis.

norinaomar said...

tahniah kak ita..tumpang seronok!

aida said...

salam,tahniah ye kak.saya mmg selalu mengunjungi blog akak.saya ada cuba wt coklat oreo,saya tengok dalam blog kak.thanks ye kak

aida said...
This comment has been removed by the author.
aida said...

nnt kunjung la ke blog saya ye kak
http://noraida86.blogspot.com

weichin said...

Congratulation! I love your blog very much. Good reference for me.

imNOTmasterchef said...

Wahh. tahniah kak ita! :)

Ayu sukatiakula said...

tahniah kak... suka bc blog akak. ada juga try resepi2 akak.

moga terus sukses

kakinakl.com said...

tahniah ita
akak dah baca dah

Rina Audie said...

selamat kak Ita...
Ikut senang dan bangga kak Ita bisa masuk newspaper. Kak ita terlihat cantik...

Nur-nba said...

Tahniah Kak Ita... Blog akak sudah dikenali ramai..

Mat Gebu said...

Tahniahhh kak!!!...alaaa tak sempat pulak nak beli HM pagi tadi...apa2 pun saya tumpang rasa bangga... (^___^)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

alah Kak Ita, silaplah.. story husband sy kat Berita Harian.. hehe

Kak Nik Ja said...

tahniah Ita..hok alohlaaah chome lotte dua beranak nih...nanti unti nak rase airtangan dalili lak yek!!

Sha Shamsudin said...

rasanya belum terlambat..tahniah kak ita...comelnya dalili

ZURA said...

tahniah kak azlita..moga2 bertambah sukses dan berkongsi resepi2,tip2 dan panduan....

Tati Widarti said...

Selamat kak ita .... sukses terus ya....

Azrey Rozie Eiman said...

tahniah kak ita

Azrey Rozie Eiman said...

tahniah kak ita

Mama Ikah said...

tahniah, saya suke sgt blog mskn pn ita ni, plng best selain foto2 yg xpernah menghmpakan

Aya Ariel said...

ingatkan akak pun nak cerita pasal perahan susu ibu dapat pahala 700 kali.. :)

pape pon..tahniah akak..suka tgk hasil seni akak..

myxa said...

Tahniah akak. Saya harap suatu hari nti malaysia ada our very own satu channel khusus utk masakan shj mcm afc atau food network..

Siti Asiah said...

tahniah k.ita...:)

CT Delima said...

As'salam Azlita

Tahniah dari sahabat mu! semoga terus suksess lagi dimasa akan datang :)

CT

Ummi said...

Assalam Ita, tahniaaahh, akak dah baca HM hari Jumaat ptg hari tu...lupa nak wish sini pas wish kat FB, hehehhee....Sharing is caring, good job dear! Muuaahhh...

Rozita said...

tahniah kak... hari ni saya kongsikan juga resepi akak di blog.. terima kasih..kek asam manis tu mmg sedap..

nor laila saleh said...

Tahniah...Tahniah..berseriseri kak ita..di HM tu..Pas ni Kak ita jadi pengacara masak-masak di TV pulak..

Sukma Haron said...

tahniah sis...u memang ohsem...

Farahdiba Masbah said...

Congrats mmg terbaik

Farahdiba Masbah said...

Congrats mmg terbaik

Shiela said...

Setinggi tinggi tahniah buat ita..