Follow if you like

Nov 17, 2012

Karangkraf eMall.. mudah! semuanya di hujung jari..


http://www.facebook.com/KumpulanMediaKarangkraf
Search "eMall", download & installed




Di intro page  click  eMall application.



Akan keluarlah senarai majalah dan buku-buku yang boleh di langgan melalui online.
Pelbagai pilihan.. pilih sahaja mana yang berkenan di hati..

Sebagai seorang suri rumah.. sudah semestinya majalah RASA yang menjadi pilihan utama ita.. Jom kita  skodeng majalah RASA keluaran bulan ini..


Jangan lupa click butang preview untuk lihat apa yang menarik dalam majalah RASA keluaran terbaru.. mana lah tau.. kalau ada yang terbekenan boleh lah melanggan..


Mudah aje kalau nak melanggan..
Nampak tak butang BUY tu.. click ajelah kat butang tu..


Bila anda dah tekan butang BUY tu.. anda di beri pilihan samada nak melanggan untuk 1 keluaran, 6 keluaran atau 1 tahun
Bila dah membuat pilihan, click pula butang OK


harap bersabar.. permintaan anda sedang di proses..


Bila dah confirm just click BUY


Permintaan anda akan di download ke library

Apa yang menariknya tentang emall ni, kita boleh share dengan kawan-kawan dan kita juga boleh tweet


Selain dari majalah kita juga boleh beli buku secara online.. mudah aje.. tak payah nak beli almari buku.. buat penuh dan semak rumah aje.. hihihi
kan mudah.. semuanya di hujung jari sahaja..




INSTAGRAM: @emallkarangkraf
Untuk Android, download application dari Google Play 



18 comments:

Tembikai Laici said...

woww... menarikk! ;))

Mori Said said...

salam kenal ita...bagus jugak... thxs for the info yer

ida said...

saya dah berjaya download yg free...lama jugak menunggu...

MamaFaMi said...

Salaam Ita...

Cara baru mempromosi nampaknya. Berapalah upah Dalili dan abangnya ni dapat untuk jadi model mak dia. Ihik ihik...

Mama dah lama tak beli majalah resepi ni. Dah bertimbun kat rumah, tapi buatnya tidak. Ish, rasa bersalah pulak. Bila tengok kat internet, printnya bukan main lagi... kuih dan lauk tak muncul juga. Ish ish ish.....

Buku cerita pulak... my sister jadi supplier. Dia tukang beli, mama tukang pinjam dan baca. Best kan.. maklumlah sharing is caring.. ahahahaha.... Dakulah kakak mithali!

:.noRuL.: said...

sye bru terbaca psl eMall nie kt fb terus sye donload dan install..mmg mudah..

Gee® said...

Skodeng di Masam Manis aje pon dah cukup... tak perlu beli buku resepi dah... banyak menu menarik, petua & banyak info... thanks ita

CIK Y O N G said...

Salam Kak ita,
wahh semudah A B C,
tapi kalau cik yong order??
mau sampai ker ??

Amie said...

Bestnya... lebih mudah, jimat masa, jimat tenaga nak angkut buku & majalah dari kedai...

JUJUE AHMAD said...

salam, akak semakin advance la.. hikhik. jue rasa just tgk blog akak pn dh cukup sedia dgn pelbagai masakan..

依之汉 said...

Saya masih sayang akan nilai buku sebenar. =)

damiarissa said...

aduyaii kak ita...comellnyeee...

damiarissa said...

aduyaiii kak ita...comellnyeee..

i'mNOTmasterchef said...

woww!
Thanks for the info kak ita.
:)

Ratu said...

yey!boleh beli buku2 n download dlm kindle dan boleh bawa kemana2 saja..thanks kak tuk info..dah lama tgu ebook karangkraf ni..

ilahjy said...

salam dek it a lawa kuss
baru kak ilah berkesempatna nak membelek dapo ita ni.. wah canggih lah ... zaman la ni.. hehe semua dihujung jari..jgn x caya..tahniah juga kerana jadikan dapo maya kita ni meriah dlm masakan dan infomasi semasa..tahniah dek ita ..

babylola2u said...

kak ita, saya tak boleh bukak blog kak ita la pagi ni, kenapa ye?

PiNKYLaDY said...

Salam kak ita,nak tye klu subscribe from emall nie dapat pengecualian cukai x?

Lyn Hamid said...

:)

Powered by Blogger.