Follow if you like

Feb 21, 2012

PIBG dan Majlis Anugerah Kecermerlangan 2011

Assalamualaikum

Pada hari Sabtu lepas sekolah Dalili telah menganjurkan Mesyurat Agung PIBG kali ke 10 berserta Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar tahun 2011. Sebagai ibu dan bapa pelajar ita turut hadir untuk memberikan sokongan pada pentadbiran sekolah. 


Majlis ni di rasmikan oleh YB Dato' Hj Abdul Halim Bin Hj Suleiman, Ahli Dewan Undangan Negeri Puteri Wangsa.
Guru besar  sekolah Dalili adalah guru besar baru bagi mengantikan guru besar lama yang bertukar.

 

Tahniah pada Dalili juga yang turut menerima anugerah pelajar pada hari itu. Semoga ianya memberikan semangat kepada Dalili untuk belajar lebih bersungguh-sungguh lagi pada masa hadapan. 


Dalili bersama kawan-kawannya.. Ya Allah.. keciknya anak mak..
Jom kita intai gelagat anak2 sekolah ni.. Kadang-kadang bila tengok aksi mereka ni teringat kenangan ita di alam persekolahan.. bestnya!!






6 comments:

Syazana Aziz said...

comelnye Dalili.. macam mak die. hihi

Ummi said...

Tahniaaaahh tuk Dalili si cilik kecik comeeeyyyy tu...hehe, tahniah jgk tuk mamanya yaaaa...susah2 payah segala kaan...kan... Moga kejayaan terus mengiringi Dalili...amiinn :))

Choco Ani said...

Tahniah Ita.. utk Dalili teruskan usaha.. semoga terus cemerlang.. ;)

ilahjy said...

salam dek ita lawa
t.kasih atas kunjungan mu ke dapo kak ilah... dan t.kasih kerana menyedari kehilangan akakmu seketika..ini...rasa bangga kerana dek ita dikalangan bintang2 yg tersohor dialam maya ini..ingat pada kak ilah..terharu...huhu..
wpun sakit2 kak ada juga kunjungi dapo ita wajib masuk wpun terlepas 3 hari ...pasti kak ilah cari N3 terbaru..kalu rasa tak sihat kak ilah gagahi juga utk print nak baca..huhuu..dapo pertama kak ilah belek tentulah dapi ita...nak lihat gambar2 yg menarik..biar hati yg gundah ketika sakitjd tenang..
ayat ni ikhlas tak de tanda2 nak bodek tauuuu huhuuu..
oooo anakanda dalilidpt anugerah ya nak..long ilah ucapkan tahniah dan semoga menjadi kebanggaan semua org ya nak.. kecik2 jgn disangga kecik ..mcm cili api berapi...fuhh anak emak...bangga long ilah dgn dalili...bukan kecik tapi comel...mcm mak iaaaa..
ok apapun kak ilah mcm biasa nak bgtau kesemua resepi ita dah kak print wpun sedang sakit hari tu...cuma moog utk berbual tak mengizinkan..maafkan kak yaa ita..

Iwa said...

cantiklah gambar2 kat sini.. akak pakai lens ape ye?

:)

Hesti HH. said...

Waaa adek Dalili cantik dan sholeh seperti mamanya ya...

Selamat buat adek ya, semoga in the future prestasinya lebih meningkat lagi...selamat juga tuk mamanya yang telah berhasil mendidik Dalili sehingga berhasil.

Powered by Blogger.