Follow if you like

Jul 21, 2011

Terima kasih....

Assalamualaikum....

Bila larut malammmmm.....
Suasana sepi...
Tiada pun insan...
Yang ku lihat lagi.....
Ingin ku gantung kan......
Semua award ini.......
Nanti kalau lambatttt.....
Aku lupa lagiiiii....

Aiiii... dah tua lahhh... selalu macam tu le..... Dah tidur ke semua...??? malam masih muda.. jomlah kita layan2 award yg di berikan oleh rakan2 bloger...


Terlebih dahulu ita nak mengucapkan jutaan terima kasih kerana sudi juga memberikan ita award ni.. bak kata orang kecil tapak tangan Stadium Bukit Jalil ita tadahkan... aikkk... bila cerita pasal stadium ni baru teringat malam ni ada lawan bola antara Malaysia dan Chelsea.. ita pun peminat bola jugak.. kalau Piala Dunia tu sangup berjaga sampai pagi semata2 nak tengok bola... hahaha..

ehhh... melalut dah mak cik ni.. kita balik semula lah ye ke minit yang pertama... oh ye.. kita cerita pasal award ni.. Award yang pertama ita terima dari kak cek dari blog Kitchen is My World dah berapa hari dah kak cek pesan suruh ambil award ni tapi ita sibuk dgn melayan tetamu... pas tu gi KL dan layan pulak anak dara sorang ni yg sibuk pulak dgn sukan dia.. badan pun tak berapa sihat.. bila dah makan ubat mata pun dah mengantuk je.. hari ni barulah berkesempatan nak gantung award dari kak cek ni.. harap2 kak cek tak kecil hati ye...

Terima kasih sekali lagi kak cek semoga persahabatan yg terjalin antara kita berkekalan selamanya walaupun kita hanya mengenali antara satu sama lain hanya di alam maya saja.. besar harapan ita agar ianya berkekalan....

Award yan sama juga ita terima dari  Mama Hawa atau Mama Nani dari blog Something doesnt happen the way we want  Mama dari Singapura.. jiran ita.. hihi malam ni bola siapa lah yg menang kan mama??? biarlah siapa pon menang asalkan jalinan persahabatn antara kita sentiasa kekal abadi selamanya... Terima kasih atas ingatan mama dan kalungan award ini.. dan ita sangat2 menghargainya..

Award ni juga ita terima dari Nadya Anwar dari blog Cakkkkkkkk...... jap nak kira berapa K kang takut tersilap pulak.. hihi jangan mare Nadya akak gurau aje...
uik... tak tahan tengok blueberry cheesecake Nadya tu adoiii... buat perut akak bernyanyi keroncong malam2 ni.. memang terliur tengok juraian bluberry yg mengalir2 turun tu.. adoiii... kalu dapt ngap tu.. ummmpphhh... sedapnya... nanti akak nak cuba lah resepi dari nadya tu.. memang terliur.. aje..

Terima kasih atas kiriman Award ni.. terima kasih juga atas jalinan persahabatan antara kita.. semoga ianya kekal abadi selamanya..


Ibnu Rumi pernah berkata : 
Manusia dan dunia ini
pasti mempunyai kekurangan
yang tak sedap di pandang mata
atau kelemahan yg mencemari kecucian
Tidak adil jika engkau
menginginkan teman yg bersih di dunia ini
Sedangkan engkau sendiri tidak bersih

sebagai tanda persahabatan dan jalinan ukhwah sesama insan ita ingin panjang2kan award ni kepada adik2  kita ni...

Mai - I can bake too
Naz - Cute Oven Small Kitchen
Icaland - Pelangi Indah
Zaliedana - Diari Zaliedana
Kak Lin - Bahtera Kehidupan
Lina - Enjoy Your Life Don't Endure
Mas - Duniaku
Juwita - Juwita Fariz and family

5 comments:

Juwita Jamaludin said...

Salam kak ita terima kasih ye bagi award ni... moga pershabatan yang tejalain dialam maya berkekalan dan akak akan kongsi banyak2 resepi2 yang best..:)

Gee® said...

waaa...sedap juga suara kak ita kita nih... ada gaye saloma lah... kalau masuk AF ni bisa tergugat nih... heeeeee.... tahniah dpt award yer... memang layak pon... tabikkkkk!!!

Mas said...

maceh kak kasi award tu..
nanti mas ambik yerk...muahhhhh

Zaliedana said...

Assalam kak,tima kasih byk sudi bagi award tuh,igt juga akak kat sy,rsa dihargai sgt kak..Suke sgt kenal akak,byk ilmu yg akak kongsikan..Btw,award nih sy dah gantung kak,hehe..Walau camner pon muahhh utk akak sudi memberi..

icaland pelangi petang said...

hah? (terkejut dgn mata yg terbelik dan tgn kanan menutup yg mulut ternganga) hehehe
terima kasih byk2 kak ita.
kak ita ni mmg murah ati. suka kongsi resepi dan ilmu. tahniah juga utk kak ita sbb dapat award. blog akak mmg stylish!

Powered by Blogger.