Follow if you like

May 4, 2011

eh! dapat Gold Card lah...

Assalamualaikum...

dah tidur ke??
berapa hari dah CT beritahu suruh ambil kreadit kad Dari Dapur CT  tak menyempat2 nak ambil dah singgah dah hari tu.. dah ambil dah pon cuma belum berkesempatan tuk masukkan dlm blog ni aje.. sibuk sangat 2, 3 hari ni.. aiishh.. mengalahkan Pedana Menteri pulak.. kita ni..


Inilah  Gold card dari CT tuk semua follower DDCT terima kasih ye! CT
semoga persahabatan di alam maya ni berpanjangan... 
kepada yg nak dapatkan Gold Card ni rajin2 lah jenguk dapur CT ye!

1 comment:

lina said...

wah tahniah ita....you mmg layak utk dpt gold card itu...cantik sgt card itu. dan selamat ulang tahun kpd anakanda dalili..semoga sentiasa di rahmati ALLAH dan amin..amin..amin atas doa ibuandanya.

Powered by Blogger.