Follow if you like

May 14, 2011

dah OK belum..???


 Assalamualaikum....

Bertemu kembali setelah beberapa hari berada dlm gundah gulana kerana masalah blog yg tak boleh nak access. Pada mulanya ita sangka ianyer hanya terjadi pada blog ita sahaja..  rupa2nyer teman2 bloger yg lain juga turut ditimpa masalah yg sama...

Semalam ita ada terbaca dlm paper ttg masalah yg di hadapi oleh blog dan FB akibat ganguan dlm sistem mereka. Dan mereka sedang berusaha utk mendapatkan data yg hilang dan kemaskini semula mungkin mengambil masa sedikit untuk pulih sepenuhnyer..

Walaupun hari ni nampaknyer line clear... tapi ada beberapa N3  dan komen yg hilang. Ita pun tak pasti apakah N3 yg hilang tu akan kembali memasuki carta.. hihi. Sekiranyer hilang terus ita akan cuba cari kembali mana resepi ita tu.. dan insyaalah ita akan masukkan semula.

Buat masa ini ita masih tidak berani lagi untuk masukkan apa2 N3 kerana belum yakin yg sistem ni dah pulih sepenuhnya.. takut bila masukkan hilang lagi.. Jadi kita kena tunggu dan lihat sehingga ianyer diberitahu kelak...

Kepada semua doakan yg baik2 aje ye! semoga kita terus dapat berblog dan berkongsi resepi serta minat yg sama "Happy Baking and Cooking"

2 comments:

atie @ ejay said...

ha'ah... 2lah pasal. nih mcm dah ok dah:)
xsbr tunggu entri2 terkini dr kak ita hehe

Faridah said...

Assalamualaikum.....kak ita

Ni ha kesahnya

Blogger Status
Friday, May 13, 2011

Blogger is back now. We're still working on restoring some of the data. For more details, see this post: http://buzz.blogger.com/2011/05/blogger-is-back.html

Posted by Chang at 10:32 PDT

We’ve started restoring the posts that were temporarily removed and expect Blogger to be back to normal soon.

Posted by at 06:07 PDT

To get Blogger back to normal, all posts since 7:37am PDT on Weds, 5/11 have been temporarily removed. We expect everything to be back to normal soon. Sorry for the delay.

Posted by at 04:25 PDT

Powered by Blogger.