Follow if you like

Apr 12, 2011

OLE-OLE DARI KAK JEE

assalamualaikum....

Dah tidur ke??? aii... malam masih muda lagi tak kan dah tidur... Ita ni tengah mengajar Dalili... esok dia exam.. buat lah ulangkaji sikit...



Malam ni ita nak gantung ole-ole dari Dunia dari Dapur kak Jee  Suka dan terharu rasanyer terima ole-ole dari seseorang yg ita sangat minati... cantik dan kreatif sekali ole-ole ni.. ita suka bunga mawar merah tu... dari tadi ita dok belek2 bunga tu seakan2 timbul... betul kan?? perasan tak semua... ke mata ita yg dah kelabu asap malam2 ni... tapi betul lah... cantik! dan sangat kreatif!

Terima kasih dari ita di Masam Manis. Semoga persahabatan di alam maya ini berkekalan selamanyer... harap sangat satu hari ita dapat bertentang mata dan bersua... dgn insan yg berseni ni... 


Salam kasih sayang juga dari Azlita Masam Manis and nice knowing you too

No comments:

Powered by Blogger.