iklan

iklan floral cake

iklan ada

Sunday, April 10, 2011

JOM DECO MACARONS PULAK.....

aii... jom kita tengok pulak macarons yg telah ita berikan sentuhan terbaru... wakaka...


Macaroon ni sesuai untuk dijadikan door gift untuk majlis birthday party ke... majlis pertunangan ke... majlis perkahwinan ke... atau apa2 sahaja majlis yg seangkatan dgnnyer...


pada yg lebih kreatif pasti dapat menghasilkan macaroon yg lebih menarik.. sekali2 apa kata kita tukar door gift tu dari asyik bagi cup cake aje... kita tukar  kepada macaroon pulak... ok tak??
Untuk mendapatkan resepi dan step by step cara yg mudah membuat macaroon boleh jengah kat SINI


selamat mendeco2 macarons....

13 comments:

HaSue said...

comelnyaa macarons kak ita nih..kalo yg di deko gini mesti harga ikut naik laa kot..tp nmpk lbh cantik..akak mmg kreatif..bak seketui..kaler biru plis..hehe

Mas said...

amboiii...cantiknya maracon tu dimekapkan kak ita....

cik cek said...

Aduh! jelezzzznya tgk macaron Ita...kak cek buat asyik tak jadi je....kat manala silapnya eek....nak kene berguru nagn Ita ni....hu hu....cantiknya macaron ....siap ada deconya lagi..

Nieza said...

uishhhh cantiknya mac akak ni..syng lak nk mkn..hehe

Sofya said...

wow! comelnya macarons akak... cam sayang ja nak makan...

Ummiakid @ lily said...

Aduhhh...duhhhh...duh..duhh.. tak tahan...nengokkk!!!! ni bukan urut dada lagik dah ni...telan air liour dah ni...kalau dekat..dah ketuk rumah dengan muka tak malu, mintak se tpware...heeheeh

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

mak aiii...sakit nya gigi tengok macaron tu..takut nak makan

K.Nor said...

sweetnyer yg ada bunga pink tu

cek chun said...

cantiknya pic kat sini..
salam kenal dari cek chun :)

alinac lover said...

ala~ tingin nk try~

Syimama said...

hai..sapapun tergoda tengok ... cantik bebenor.

ain (sweet thots) said...

amboii... makin cun macarons akak dh pakai mekap ni

mamazieza said...

Salam Ita...

Ni sudah bagus.. Macaron bermake up.. sukaaa hehehehe...