Follow if you like

Apr 1, 2011

BIRTHDAY APRILFOOL.....

Assalamualaikum....


Happy Birthday to you my dear......

Hari ni adalah hari ulang tahun suami ita yg ke....... shhhhh!!!! biarlah rahsia... ceh wah! rahsia2 pulak kan...

aii teringat lagi masa first time jumpa HB kata hari ni birthday dia... waah... dalam hati kata eh! mamat ni nak kenakan ita lah ni... mtg2 hari ni Aprilfool... jadi ita buat deeek aje... tiba2 dia keluarkan IC dan bila tengok eh! betullah... hari ni birthday dia dan tertera kat IC tu... 1hb April... waa... akhirnyer ita yg ter Aprilfool sendiri.... wakaka...

Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana menemukan ita dgn seorang suami yg sangat penyayang, terhadap ita , keluarga dan anak2. Suami yg sangat mengambil berat tentang kebajikan keluarga... Suami yg sangat sabar dgn kerenah dan tingkah laku ita dan anak2... Seorang suami yg penuh dgn rasa tanggungjawab terhadap keluarga dan sentiasa adil memberikan kasih sayang kepada keluarga ita dan juga keluarganyer...

Besarlah harapan dan doa dari ita agar usianyer dilanjutkan... dipermudahkan segala urusannyer didunia dan diakhirat. Diperluaskan pintu rezekinyer dan memperoleh rezeki yg halal untuk keluarga... Semogga dirinyer sentiasa diberkati dan dilindungi dari segala balak dan bencana. Dijauhkan ia dari musuh yg nyata atau tidak nyata.... Semogga hubungan kekeluargaan kita berkekalan hingga ke akhir hayat.... Jadilah seorang suami yg penyayang, bertanggungjawab dan beriman selamanyer....

Salam kasih dan sayang dari ita dan anak2...

8 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Happy birthday untuk suami Ita....... semoga dipanjangkan umur & diberikan kesihatan yang baik sepanjang tahun dan dalam lindungan Allah S.W.T senantiasa... AMIN...

Ummi said...

Amiiinnn...akak aminkan doa Ita tu...Happy Birthday to your beloved one! Sama anniversary akak lak...hehehhe

izahdaut said...

kak ita..mana specel kek for specel person nya? hehe..musti grand giler kek kak ita neh.tak sabo nak nengok nye

dan hapi besday buat suami akak tu.semoga doa doa si isteri mithali ini dimakbulkan Allahh..amiinn

Kjee said...

amin. suka dengar ramai suami sekarang yang baik, penyayang dan bertanggungjawab! Covey my best wishes to him on his birthday. moga panjang umur, insya allah.

AZLITA AZIZ said...

Izah,
Cake is coming in a while. Tarik nafas

AZLITA AZIZ said...

AMIN
terima kasih Madiha

AZLITA AZIZ said...

terima kasih kak ummi...
oh ye ke???
Happy Anniversary kak :D

AZLITA AZIZ said...

terima kasih kak Jee...
insyaallah ita sampaikan... :)

Powered by Blogger.