Follow if you like

Mar 1, 2011

TAHNIAH KAK UMMI

Assalamualaikum....


Rasanyer belum terlambat lagi untuk ita mengucapkan Syabas! dan Tahniah! pada Kak Ummi "HOME SWEET HOME" di atas tersiarnyer artikel masakan koleksi kesayangan beliau di dalam majalah JELITA keluaran MARCH 2011.

Sebenarnyer ita dah nampak majah ni sewaktu keluar makan malam bersama suami dan anak di Singgah Selalu. Tapi entah macam mana tangan ni terus capai majalah Wanita. Ita ingat tak pe lah esok2 boleh beli Jelita pulak kalau ambil semua nanti ita tak sempat baca dok belek2 gambar aje...


Tapi semasa singgah umah kak Nor nampak lah kak Nor masukkan N3 berkenaan hal ni... punyerlah seronok rasanyer dan tak sabar nak dapatkan senaskah majalah Jelita tu.. Tunggu punyer tunggu lambat pulak hubby balik.. tak sabar nak menatap koleksi resepi eksklusif dari kak Ummi  yg belum pernah tersiar sebelum ini....

Bila suami ita pulang terus ita capai dulu majalah tu... tampa sempat buatkannyer secawan kopi... hihi Wah! bangganyer rasa bila tengok resepi dari kak Ummi dalam majalah tu.. ish... serta - merta terus terliur!... waaa... lapar lah pulak! tak sabar nak mencuba resepi terbaru tu... Tahniah! sekali lagi ye, kak Ummi... oppsss terlupa pulak... juga pada CMG Dapur Tampa Sempadan wah! resepi kek tu mmg kejam! dan membunuh! dietku.... oh! TIDAKKKK....

1 comment:

Ummi said...

Itaaaaaaaaaaaaaa...apasaiii akak baru ternampak ucapan tahniah Ita yg ni tuk akak..huhuuuu...sori laaa x perasan sungguh! Apapun, terima kasih x terhingga atas entry nih...Ok kita sama2 kongsi kaannn...

Powered by Blogger.