Follow if you like

Jan 19, 2011

JOM KENAL-KENAL

Assalamualaikum....
sebelum terlena dibuai mimpi ita nak gantung yang ni pulak.... sesi berkenal-kenalan.... ada jugak orang yg sudi berkenalan dgn ita.... terima kasih ye! kepada Yusaniza dari Antan Bertingkah yg sudi tag ita dan sudi berkenalan dgn ita... semoga persahabatan kita dialam maya ini akan terus berkekalan... hendaknyer...
Dah terima ni kenalah jawab soalan... ok lah ita cubalah jawab soalan2 yg dikemukakan ni seadanyer ye... !


Apakah status anda?
Seorang surirumah, isteri dan ibu kepada 3 orang cahaya mata.


Ceritakan tentang diri anda?
ita seorang yg sangat simple... tapi pemalu hihihi... sangat suka mendeco-deco dan menghias rumah. Sangat tegas dalam mendidik anak2 tapi seorang ibu yg penyayang... ceh..wah!

Ceritakan tentang blog anda?
sebenarnyer ita buat blog ni atas saranan anak2... ye lah mungkin dorang kesian tengok mak dia ni tak de kerja... jadi kalau dah berblog sibuklah sikit mak dia ni.... pagi-pagi dah masuk office hihihi.... 
blog ita ni hanyalah blog masakan... apa2 masakan yg ita dan family suka makan dan resepi yg telah ita cuba.... juga serba sedikit catatan harian dan aktiviti setiap hari.... itu aje.... tak tau lah pulak esok2 kalau ada idea yg menarik mungkin ita boleh kongsikan juga dlm blog ni.... insyaallah....

Apakah pandangan anda tentang dunia blog?
Menarik... tertarik... deeebooommm....!! 
Boleh berkongsi dan bertukar2 maklumat serta info... dapat mengeratkan hubungan silaratul rahim walaupun hanya dialam maya... Semuanyer.. dihujung jari... click aje....

Nasihat anda pada rakan2 yg baru nak buat blog....
Sebenarnyer tak pandai sangat nak nasihatkan orang.... tapi, amat mengalu-alukan... seronok sebenarnyer berblog ni.... tapi kena pandai2 bawa diri... ibarat kata pepatah " dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung.... "
Nyatakan keunikkan yg ada pada blog anda?
Rasanyer tak ada apa yg uniknyer blog ita ni... sekadar melayan minat ita dlm arena masakan... serta mempelajari dan mencuba pelbagai resepi masakan dari koleksi kawan2 dan pakar2 masak yg ita minati...

Sampai bila hendak menulis blog dan impian anda dlm dunia blog?
Selagi terdaya....
harapan... biarlah ianyer dapat memberikan kebaikan kepada semua....

Tag 5 rakan2 yg anda nak kenal sangat?
tak kan 5 org aje....
kalau boleh ita nak kenal semua... tapi dah minta tag 5, kita menurut arahan ajelah ye!


Orang yg ita nak kenal sangat tu sudah tentulah.....

1 comment:

Am (Flora Heights) said...

salam Ita, aduhai.. malunya siapalah kita ni ya..? segan juga bila ada yg sudi brkenalan, sbnarnya kita pun suke nk brkenalan dgn ita trutama suke nengok menu2 ita yg comei2 semuanya.t/kasih.. moga ikatan silaturahim ini brpanjangan hendaknya..!

Powered by Blogger.